Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Events  / Cosy Autumn Nights @Sint-Maurus-Hoeve
Cosy Autumn nights foodsharing Sint-Maurus-Hoeve

Cosy Autumn Nights @Sint-Maurus-Hoeve

Cosy autumn nights…  Just imagine…
  • Geniet van het verglijden van het seizoen tussen de nevelige velden in het landelijke Beke (Lievegem)
  • Een gezellig tafeltje in onze authentieke schuur of hoeve met uitzicht op de dwarrelende blaadjes in onze tuin
  • Een fluffy fleecedekentje voor na het ondergaan van de vurig rode herfstzon
  • De maan op dikke wattenwolken en knisperende vuurtjes in onze vuurkorven
  • De warme gloed van het dansende kaarslicht
  • Enthousiaste bediening met een big smile (tot nader order verscholen achter een mondmasker of course)
  • Lekkere huisgemaakte aperitiefhapjes / bordjes / kommetjes om te delen (sharing is caring ♥) als voorgerecht
  • Heerlijke warme herfstgerechten die wij op jullie teken met plezier aan tafel serveren
  • Een hartverwarmend dessertje om jullie te wapenen tegen de barre tocht huiswaarts 😉

Ik krijg het al helemaal warm vanbinnen… sign me up! 

Waar?

  • Brasserie Sint-Maurus-Hoeve – Rapenburg 1 – 9930 Lievegem (Bosstraat 1 – 9930 Zomergem)

Wanneer?

  • Vanaf 18uur
  • Elke vrijdag- en zaterdagavond tijdens de herfst … dus tot en met zaterdag 19/12/2020
    • !! Door de nieuwe coronamaatregelen zijn alle restaurants verplicht gesloten vanaf maandag 19/10/2020 voor minimum 4 weken.  We hopen jullie erna terug te mogen ontvangen.

Prijs?

  • 35€ per persoon

Wat?

  • Laat jullie verrassen!
    • Uitgebreid seizoensgebonden herfst aanbod koude aperitiefhapjes, dips, slaatjes, … op bordjes, in kommetjes, … om te delen
      • bijv. verfijnde charcuterie, chutney, rilette, paté met confit, duxelle van champignons, zoete aardappel met tijm en buikspek, brood, …
    • Warme gerechten om te delen (steeds 2 soorten, nl. met vis en vlees)
      • bijv. Gentse waterzooi van vis, witloofrolletjes met hesp, vogelnestjes met savooistoemp en champignons, herfststoofpotje van konijn met graanmosterd van Tierenteyn, linguini met boschampignons, dragon en parmezaan, gevulde portobello, …
    • Dessert van de chef
      • bijv. kastanjechocoladetaart, speculoosmousse met rozemarijncake, panna cotta van bosvruchten, …
  • Vegetarisch?  No problem! We voorzien graag de nodige aanpassingen in de gerechten 🙂

Reserveren?

  • Reservatie aan te raden gezien beperkt aantal plaatsen omwille van coronamaatregelen.
  • Hoe: