Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Barista  / Opendeurdagen Azuleo
opendeurdagen catering Bon Goesta_zoets met barista

Opendeurdagen Azuleo

Jouw stijl, onze tegels. Met deze korte maar krachtige quote verzekerd Azuleo hun klanten dat er voor elk wat wils is. Benieuwd naar de nieuwste trends in tegels, laminaat en parket? Geniet tijdens de opendeurdagen in januari van een heerlijke koffie, latte macchiato, espresso, cappuccino,… Onze barista verwent de gasten met veel plezier. Heeft u tussendoor zin in een zoetigheid? Wij voorzien ook een groot assortiment aan verschillende soorten cupcakes.

Uit ervaring weten we dat een goede catering bij eender wat voor bedrijfsevent onmisbaar is. Buiten het feit dat het bedrijf bespreekt met hun klanten en/of connecties wat voor service zij kunnen aanbieden, valt het ons telkens opnieuw op dat zowel de gasten als het bedrijf zelf aangenaam verrast zijn van onze catering diensten. Het is een win-win situatie voor alle partijen. Terwijl de gasten geïnformeerd worden over de service en diensten van het bedrijf, verwent Bon Goesta ze met veel plezier met heel wat lekkers. Dit is het bedrijf ook niet ontgaan, en op hun beurt zijn zij ontspannen én opgelucht dat hun gasten genieten van onze service. Wij willen Azuleo dan ook bedanken voor het vertrouwen dat we opnieuw de catering van hun opendeurdagen mogen verzorgen.

Plant u binnenkort een opendeurdag, receptie of ander event voor uw bedrijf en heeft u goesting gekregen om kennis te maken met onze producten en diensten?

Contacteer ons telefonisch op het nummer 09 335 27 77 of mail naar [email protected] voor vrijblijvende informatie.

#azuleo #cateringmetgoesting #opendeurdag #bedrijfsevent #barista #bongoesta #proefbeleefherinner