Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Barista  / Drink je eigen ‘kopje’

Drink je eigen ‘kopje’

Selfies zijn niet meer weg te denken in het dagelijkse leven, denk maar aan de vele effectjes en filters op Instagram, Snapchat enzovoort. Maar ook personalisatie is een hot topic, je ziet het overal : horloges, auto’s, reizen… En nu ook koffie. Tegenwoordig gaan personalisatie en koffie ook hand in hand. Verschillende vormen en kleuren die barista’s toveren in het melkschuim van onze koffie zijn we intussen al gewend. Maar ken je de selfieccino al? De selfieccino is een samentrekking van selfie en cappuccino. Je kan je eigen hoofd, bedrijfslogo, naam, quote… laten printen in het melkschuim van je koffie.

Hoe gaat dit nu in zijn werk? Je neemt een foto met je smartphone en deze verzend je via Wi-Fi naar de 3D-printer. Deze printer zal jouw foto of ontwerp drukken bovenop de koffie. Giftig? Nee helemaal niet! De printer drukt namelijk met koffie-extracten, het is dus volledig eetbaar!

De selfieccino schept ook heel wat mogelijkheden voor bedrijven. Een afdruk van je bedrijfslogo in de koffie tijdens een opendeurdag, expo, bedrijvendag…? Je wilt een werknemer verrassen op de eerste werkdag, verjaardag, pensioen, promotie… en je wilt het persoonlijk aanpakken en je eigen persoonlijke touch aangeven? Doe het met koffie!

Loop jij al warm voor de selfieccino? Ook bij Bon Goesta bieden we deze beleving aan!

Contacteer ons telefonisch op het nummer 09 335 27 77 of mail naar [email protected] voor vrijblijvende informatie.

 

#selfieccino #selfie #cappuccino #koffiebar #barista #foto #catering #cateraar #gent #bongoesta #proefbeleefherinner