Huiscateraar Bon Goesta

Onze huiscateraar “Bon Goesta”

Cateringzaak Bon Goesta is de vaste cateraar in onze Sint-Maurus-Hoeve.

Onze zaakvoerder van de Sint-Maurus-Hoeve Dieter Merckx is tevens zaakvoerder én chef van cateringbedrijf Bon Goesta. Mensen samenbrengen en unieke culinaire belevenissen creëren, dat is zijn passie.

De ambachtelijke gerechten van Bon Goesta danken hun uitzonderlijke smaak aan de pure, hoogwaardige ingrediënten die chef Dieter met zorg selecteert bij onze lokale leveranciers. En aan jullie authentieke verhalen die steeds de aanzet zijn voor elk nieuw, bijzonder gerecht.

Bij Bon Goesta is elk food concept dan ook uniek. Van het klassiek zittend diner tot de hippe foodtrucks, foodsharingconcepten, foodstandjes,… binnen elk concept krijgt elk gerecht een persoonlijke touch en eigenzinnige twist. Bon Goesta brengt catering vanuit het hart. Proef. Beleef. Herinner.

 

Nieuwsgierig? www.bongoesta.be

Ontdek de keuken van Bon Goesta

Zin om de keuken van Bon Goesta te ontdekken of gewoon even te genieten van een heerlijk aperitief? Dan is hun huisgemaakte tastingbox iets voor jullie!

Meer informatie?

Volle goesting om uw trouwfeest, familiefeest, babyborrel, seminarie, bedrijfsevent, teambuilding, … in onze eventlocatie Sint-Maurus-hoeve te laten doorgaan?

Contacteer ons!