Eventcoördinators huwelijksfeesten Sint-Maurus-Hoeve

Nathalie – La Promessa

Het hart en drijvende kracht van “LaPromessa” ben ik, Nathalie Gaïa.

Een trotse mama en een gelukkig getrouwde vrouw met de leukste man van de wereld!

Ik kan jullie alvast bevestigen dat mijn gezin heel veel voor me betekent.

Passioneel, creatief, enthousiast, optimist, doelgericht en oplossingsgericht zijn kenmerken die me volledig omschrijven.

Ik kan genieten van alle culinairs met daarbij een lekker glaasje wijn; hou van reizen, dansen, en ontspannende uitjes met vriendinnen.

In 2021 heb ik eindelijk de stap durven wagen,

Don’t dream it, just do it!

Ik ben begonnen met de vakopleiding tot weddingplanner. Hierdoor werd ik alleen maar enthousiaster! Ik hakte de knoop door en ben begonnen met “LaPromessa”.

Van mijn passie mijn beroep kunnen maken, is de kers op de taart. Mensen helpen hun eigen “once in a lifetime” momenten te creëren is voor mij de mooiste job in de wereld.

Van A tot Z, tot in de kleinste details.

Ik werk elke keer met passie en overtuiging.  Met een big smile, bereid die extra mile te gaan.

Omringd door een sterk netwerk die geloven in engagement en loyaliteit.

Want het gaat niet alleen om wat je doet maar ook hoe je het doet…

Ik geloof in persoonlijke aanpak, de warme ongedwongen sfeer, maar altijd hoogstaand.

Ik ben Shannon, weddingplanner en eventstyliste bij mijn eigen bedrijf Kairos Celebrations. Kairos is het Oud-Griekse woord voor “het perfecte moment in het nu”. En dat is exact wat ik voor en samen met jullie wil creëren.

Mijn passie voor events is gegroeid tijdens mijn opleiding eventmanagement. Na mijn studies wilde ik mijn financiële kennis verbreden en besloot ik aan de slag te gaan bij KBC. Na een drietal jaar kreeg ik de kans om de internationale personeelsevents van KBC te organiseren. Een fantastische periode waarin ik zeer veel heb geleerd.

Maar de drang naar onafhankelijkheid was groot en ik hunkerde ernaar om eigen events te organiseren. Dus besloot ik om de sprong te wagen en Kairos Celebrations in het leven te roepen.

Het is vanuit mijn passie dat ik als doel heb om elk koppel het perfecte moment te bezorgen op hun trouwdag. Ik vind het persoonlijk zeer belangrijk om de bruid en bruidegom te ontzorgen en met elk detail rekening te houden. En zelfs krijg ik enorm veel energie en voldoening als ik zie hoe de mensen genieten op hun dag.

Maar alles start bij een goede klik. Het is belangrijk dat jullie je goed voelen bij mij als weddingplanner en jullie vol vertrouwen de organisatie aan mij kunnen overlaten.

Klaar om elkaar te leren kennen?

Nog even in het kort – waarvoor kan je bij mij terecht?

  • Weddingplanner (organisatie/coördinatie)
  • Ceremoniespreker
  • Eventstyliste

Tot binnenkort!

Shannon

Astrid – Eventplanner

0493 46 86 88

i[email protected]

www.eventplannerastrid.be

Hallo lieve trouwkoppels,

Ik ben Astrid, 26 jaar en geboren en getogen in Koekelare en woon samen met mijn man en zoontje in ons knus huis. En zoals je wel had verwacht ben ik het gezicht achter Eventplanner Astrid.

Mensen beschrijven mij als iemand met het hart op de tong, altijd mét een big smile, dankbaar voor al het moois het leven te bieden heeft. Ik ben de persoon die kiest voor de “good vibes”, een goeie organisatie, een luisterend oor, en geef jullie graag alle tips en tricks die ik met mijn ervaring kan meegeven.

Organiseren is mijn passie en het is super om met mijn leuk team op pad te gaan.

Reeds van kinds af aan ben ik dol op feestjes. De spanning bij de voorbereidingen, de mooi gedekte tafel bij mama thuis, het klinken van de glazen, de geuren van de kookpotten en de schaterlach van zatte tantes en nonkels… Dat is puur genieten! Van kleins af aan wilde ik elk feestje zelf organiseren, ik maakte er altijd iets speciaals van, en zorgde er voor dat elk feestje onvergetelijk werd. Ik ben blij dat ik nu in mijn job als weddingplanner de kans krijg om aan de slag te gaan met ieder zijn thema, kleur, budget, stijl, aantal gasten,… Ik ben graag creatief bezig en deins dus niet terug voor een WAWproject.

Als weddingplanner en ceremoniespreker heb ik vaak het geluk samen te werken met fantastische mensen die elk op hun manier een droomdag willen realiseren. Als ceremoniespreker schrijf en breng ik jullie tekst die vol zit met jullie liefde, jullie favoriete muzieknummers, wensen en boodschappen van jullie familie en vrienden, een snuifje humor, heel wat prachtige woorden , en een memorabel ritueel.

Ik ben enorm dankbaar om tijdens mijn job omringd te worden door lieve en gelukkige trouwkoppels.

Een ‘WAW’-effect, dat willen we voor jullie creëren. Een feest die af is, en waar jullie zelf kunnen genieten!