Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Events  / 5 redenen waarom horecamensen superleuk zijn!
Horecamedewerkers Bon Goesta zijn tof

5 redenen waarom horecamensen superleuk zijn!

Er bestaan heel wat positieve opvattingen rond horecamedewerkers. Ze zouden socialer zijn, minder ziek,… en daarom zetten we met dit blogberichtje alle horecamensen eens extra in de bloemetjes!

Flexibel

Flexibiliteit is bij elke job vereist maar hier bij Bon Goesta zijn we toch wel heel flexibel. Een ober of keukenmedewerker zegt op het laatste moment af? Geen probleem! Zaakvoerster Katrien tovert zich in een mum van tijd om van administratieve duizendpoot naar rasechte keukenprinses.

Teamgeest

In de horeca sta je er nooit alleen voor. Een restaurant draaiende houden is net als een klok, elk tandwieltje draait en past perfect in het volgende. Het team weet wat van ze verwacht wordt, ze vullen elkaar aan en zorgen ervoor dat alles gesmeerd loopt.

Ambiance

Geen goed team zonder een goeie sfeer. De sfeer is super belangrijk en zorgt ervoor dat iedereen goesting heeft om zich elke dag opnieuw volledig te smijten.

Harde werkers

Wie al eens in de horeca gewerkt heeft, weet het. Horeca is hard werken, horecamensen zijn er om de mensen te ontvangen en te bedienen én ze zijn er wanneer alle gasten naar huis zijn om alles spic en span achter te laten.

Weinig ziekteverzuim

We eindigen met een positief cliché (dat mag ook eens). Volgens verschillende onderzoeken zijn mensen in de horeca minder vaak ziek dan in andere sectoren. Ze blijven maar doorgaan het hele jaar lang!

 

Organiseer jij binnenkort een event of feest en ben je nog op zoek naar een cateraar of unieke locatie? Benieuwd om ons team aan het werk te zien? We brengen de goeie sfeer tot bij jou!

Contacteer ons telefonisch op het nummer 09 335 27 77 of mail naar [email protected] voor vrijblijvende informatie.