Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Events  / Bon Goesta verzorgt de receptie op jouw feestelijk event
Receptie catering Bon Goesta

Bon Goesta verzorgt de receptie op jouw feestelijk event

11 juli een feestdag.

Niet te verwarren met de nationale feestdag (21juli) dan vieren we de verjaardag van de eedaflegging van Leopold I. 11 juli is de Feestdag van de Vlaamse Gemeenschap, de feestdag van de zwarte leeuw met rode tong en klauwen. Deze feestdag verwijst naar De Guldensporenslag van 1302. Wij, Vlamingen weerstonden in die periode verschillende annexatiepogingen van Frankrijk. De Vlaamse ambtenaren hebben op deze dag een verplichte, vrije dag. Reden genoeg om te vieren en de overheidsinstanties in de verf te zetten.
Had je een grote receptie in gedachten ter ere van deze feestdag? Of een hele andere reden kan ook uiteraard. Kortom je wilt iets vieren en het mag een beetje chiquer en feestelijker zijn. Bon Goesta heeft namelijk een uitgebreide receptie genaamd ‘receptie Bon Goesta’.

Wat kan je verwachten van onze receptie “Bon Goesta”?

Eerst en vooral verwelkomen we jouw gasten met heerlijke huisgemaakte aperitiefhapjes en table snacks gepresenteerd op een foodtruck of buffettafels. De gasten mogen aanschuiven en zichzelf bedienen. Het assortiment bestaat uit: carta di musica, toastjes, grissini, verschillende soorten dips, tomaten, garnalen met look, verfijnde charcuterie, guacamole met nacchos, hummus met Turks brood, chorizo, kaasblokjes, manchego met olijfolie, … Hoe groter de groep, hoe ruimer het aanbod :-).

Organiseer je een feestelijk event? En je bent op zoek naar een professionele catering?

Contacteer ons telefonisch op het nummer 09 335 27 77 of mail naar [email protected] voor vrijblijvende informatie.