Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Events  / Cateraar Bon Goesta en Restaurant Mub’art slaan de handen in elkaar met eigen eventlocatie!
Sint-Maurus-Hoeve feestlocatie Beke Lievegem (omgeving Gent feestzaal)

Cateraar Bon Goesta en Restaurant Mub’art slaan de handen in elkaar met eigen eventlocatie!

Cateraar Bon Goesta en Restaurant Mub’art slaan de handen in elkaar!

Dieter Merckx en Katrien Van der Plaetsen van Bon Goesta en Bart Lippens van Mub’art zijn al jarenlang goede vrienden en delen een passie voor lekker, kwaliteitsvol eten. Na jaren brainstormen, over het idee van een eigen eventlocatie met hun drieën uit te baten, hakten ze enkele maanden geleden samen de knoop door: ze nemen de feestlocatie en restaurant ’t Hof van Beke in Lievegem (vroeger Zomergem), vlakbij Gent, over.  Ze geven deze prachtige locatie zijn historische naam terug, zijnde de Sint-Maurus-Hoeve. 

zaakvoerders Sint-Maurus-Hoeve te Beke, Lievegem, feestlocatie omgeving Gent

Geniet in alle rust en sereniteit van uw event

Het was al langer een droom van Bart, Dieter en Katrien om een eigen evenementenlocatie uit te baten. Dat ze dit nu samen kunnen doen, maakt hen des te blijer. De Sint-Maurus-Hoeve bevindt zich vlakbij de Sint-Maurus-Kerk in Lievegem, te midden van de natuur en omgeven door unieke wandel- en fietsroutes. Het aanpalende restaurant krijgt van Dieter, Katrien en Bart de naam “De Lieve Goeste”.  Het restaurant dankt zijn naam aan het rustgevend kanaal, de Lieve, vlak voor het gebouw. De site is omgeven door groene weilanden en uitgerust met voldoende parkeergelegenheid.

Vooraan bevindt zich het restaurant met een prachtige tuin en terras met zicht op de Lieve.

Grenzend aan het restaurant ligt onze grote schuur “Sint-Maurus-Hoeve” met zicht op een prachtig natuurgebied.  In de hoeve bevindt zich een zaal met een prachtig houten gebinte dat een ongeëvenaard decor voor uw feest vormt. Wanneer we de stenen trap naar beneden volgen, komen we terecht in een adembenemende crypte. Voor een zittend diner in de Sint-Maurus-Hoeve is er plaats tot 140 personen, voor een receptie of walking dinner kunnen we plaats bieden tot 180 personen. Onze feestlocatie en restaurant zijn de ideale setting voor huwelijksfeesten, seminaries, rouwmaaltijden, communie- en lentefeesten, bedrijfsfeesten, enzoverder.

Sint-Maurus-Hoeve feestzaal omgeving Gent

Kom alvast onze feestlocatie ontdekken

De Sint-Maurus-Hoeve opent zijn deuren vanaf 15 augustus en kan vanaf 22 juli 2019 worden bezocht. Plant u een feest in de tweede helft van augustus of later en wenst u de locatie te bezichtigen?  Maak vrijblijvend een afspraak via 09 335 27 77 om de locatie samen met ons te komen ontdekken of om alvast te reserveren.

Contactgegevens:

Rapenburg 1

9930 Lievegem

09 335 27 77

[email protected]

 

Bezoek alvast de website van de feesthoeve en het restaurant:

www.sintmaurushoeve.be

www.delievegoeste.be

 

Volg ons de komende maanden actief via onze facebookpagina’s:

Feestlocatie Sint-Maurus-Hoeve

Restaurant De Lieve Goeste

 

Restaurant De Lieve Goeste schiet uit de startblokken in het najaar van 2019.

Alle horecatalenten gebundeld onder één dak

Bart Lippens van Restaurant Mub’art is geen onbekende in de wereld van succesvolle koks en restaurantuitbaters. Hij begon zijn carrière in het Hilton Hotel in Brussel én Australië, waar hij een departement in de keuken mocht leiden. Toen hij terugkeerde naar zijn Vlaamse roots, kwam hij terecht in Auberge du Pêcheur waar hij opnieuw veel creatieve vrijheid kreeg. Hij botste later op het Museum van Schone Kunsten in Gent en sleepte er de concessie in de wacht die werd verstrekt voor het bijhorende restaurant. Het kind kreeg een naam: restaurant Mub’art.

Bart zet in op lokale keuken, ecologisch eten, korte keten en vooral beleving. Ondertussen groeide Mub’art uit tot een succesvolle zaak met een sterk team, zodat Bart er vol vertrouwen een tweede restaurant en feestlocatie kan bijnemen. Met zijn ervaring in het runnen van een restaurant en het aansturen van een team, zal hij ook restaurant De Lieve Goeste uitrollen tot een culinair succes.

Dieter en Katrien hebben samen meer dan 32 jaar ervaring in catering en startten hun eigen cateringbedrijf Bon Goesta in 2011. Catering waarbij het werken met lokale ingrediënten, focus op ambacht, authentieke verhalen en gerechten en persoonlijke samenwerking voorop staat.  Herinneringen ophalen met grootmoeders keuken, jeugdsentiment herbeleven met de frietbakfiets of proeven van een ambachtelijke koffie met dessert van de baristabar? Of waant u zich liever in Italië met Sogno Italiano of laat u graag een foodtruck op uw event langskomen? Eerder een klassieke receptie of op zoek naar unieke ideeën voor uw opendeurdag?  Bon Goesta is dé partner voor de catering van uw bedrijfsevent, huwelijksfeest of familiefeesten.  Kortom … Proef. Beleef. Herinner.

Terwijl Dieter als kleine uk al stond te experimenteren in de keuken en van zijn passie zijn beroep maakte, heeft Katrien jaren ervaring met de organisatie van reizen en evenementen. Ook zij maakte van haar talent haar job toen ze samen met haar man Dieter hun cateringbedrijf uit de grond stampten. Ondertussen werken de twee samen als een goed geoliede machine en zijn ze klaar voor een nieuw avontuur, samen met hun goede vriend en peter van hun zoontje, Bart.

Dieter Merckx en Bart Lippens van Sint-Maurus-Hoeve

Evenementen organiseren met hart en ziel

Wij staan te popelen om jullie te verwelkomen in onze nieuwe feestzaal en restaurant en al uw evenementen met hart en ziel te mogen organiseren. Kom alvast eens langs om een kijkje te nemen en reserveer de zaal voor uw gegarandeerd onvergetelijk feest of evenement.

Mail vrijblijvend naar [email protected] of bel naar 09 335 27 77. Tot binnenkort!

 

Dieter, Bart en Katrien