Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Events  / Catering door Bon Goesta tijdens lancering van de nieuwe Porsche Cayenne Coupé

Catering door Bon Goesta tijdens lancering van de nieuwe Porsche Cayenne Coupé

Catering tijdens lancering Cayenne Coupé in Knokke

Op woensdag 29 mei stelde Porsche Centre Knokke de nieuwe Cayenne Coupé voor en Bon Goesta mocht hier mee deel van uitmaken :-)!

Het was al de tweede keer dat we een event mochten verzorgen in het Porsche Centre in Knokke. Het is altijd leuk als je een relatie kan opbouwen met de klant en de klant je opnieuw het vertrouwen geeft om er een top event van te maken. Je weet wat van elkaar te mogen verwachten, je leert elkaar beter kennen, je weet welke mogelijkheden er zijn op de locatie … Duurzaamheid staat centraal bij Bon Goesta en dat is niet enkel op het vlak van gerechten maar ook qua relatie met de klant.

We verwenden de gasten met heerlijke verfijnde charcuterie alsook koude gerechten. De charcuterie werd voor de ogen van de klanten gesneden op onze snijmachine en de koude gerechten werden in showcooking klaargemaakt. Kortom een event waar de zintuigen ‘ogen tekortkwamen’. Porsche is een heel luxueus merk met heel wat geschiedenis. Ook Bon Goesta bracht een stukje geschiedenis met zich mee. Alles werd gepresenteerd op een witte Ape Piaggio. Het contrast tussen de moderne wagens en de ‘retro’ Ape kon niet groter zijn maar zorgde voor een uniek zicht.

September is dé maand van de opendeurdagen en beurzen! Be in time!

Bon Goesta heeft al heel wat ervaring en expertise op het vlak van catering te voorzien tijdens bedrijfsevents. We hebben al heel wat verschillende soorten events verzorgd en uitgepakt met verschillende cateringconcepten. In september organiseren heel wat bedrijven opendeurdagen, gaan er beurzen door, … .

Wil jij ook de catering laten verzorgen door Bon Goesta? Plan dit zeker op tijd in, onder het motto: “Better be safe than sorry”. Samen maken we er een uniek en onvergetelijk event van.

Contacteer ons telefonisch op het nummer 09 335 27 77 of mail naar [email protected] voor vrijblijvende informatie.

 

#event #porsche #cayenne #coupé #charcuteriebar #ape #piaggio #greatfood #catering #knokke #eventcatering #greatcar #bongoesta #proefbeleefherinner