Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Events  / De frietbakfiets op jouw event
Frietbakfiets foodtruck frieten Bon Goesta

De frietbakfiets op jouw event

Je hebt events waar bedrijven iets heel excentrieks van willen maken, lichtshow, animatie,… dito catering met snelle, hippe en trendy hapjes. Je hebt ook events waar bedrijven het iets rustiger willen aandoen en een traditionelere toer willen opgaan.  Niets beters dan met de Nationale feestdag in het verschiet terug te gaan naar onze nationale trots “de Belgische friet”.

 

Onze frietjes serveren wij het liefst met een nostalgische sausje op onze frietbakfiets. Wil je meer weten over onze frietbakfiets? Klik dan zeker hier.

Ben je benieuwd waar de Belgische frietjes ontstaan zijn? klik dan hier.

Op de frietbakfiets kunnen wij jou verwennen met vers gesneden knapperige frietjes. Als de frietbakfiets en het zien snijden van de frieten nog niet nostalgisch genoeg is zullen de frietjes zelf dit zeker zijn.  We serveren onze frietjes met de schil aan voor extra smaak en in een bruine gerecycleerde puntzak, nostalgie alom!

 

Ook is er een aparte plaats voorzien op de frietbakfiets voor de verschillende sauzen en huisgemaakte vol au vent, balletjes in tomatensaus, stoverij van varkenswangetjes,… België boven!

Over de capaciteit hoef je je zeker geen zorgen te maken. Bedrijfsevents van 100 tot zelfs meer dan 500 personen kunnen we aan met de frietbakfiets. Ook bij dit concept staat ambacht en het gebruik van lokale ingrediënten voorop. De frietbakfiets werk volledig op elektriciteit en daardoor mogen we op alle events onze lekkere frietjes maken. Dat is niet mogelijk als je werkt op gas. Op heel veel events is het een vereiste voor de veiligheid om met elektriciteit te werken.

 

Ben je een ondernemer/manager met een bedrijf/klant met heel wat buitenlandse klanten of werknemers en je wil hen eens laten proeven van het lekkerste wat België te bieden heeft?  Of je wilt een event organiseren waar traditie en nostalgie primeren?

Contacteer ons telefonisch op het nummer 09 335 27 77 of mail naar [email protected] voor vrijblijvende informatie.