Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Events  / De kracht van goede catering voor uw bedrijf

De kracht van goede catering voor uw bedrijf

Bedrijven zijn steeds op zoek naar vernieuwing en efficiëntere manieren om zaken te doen. Dit geldt ook voor een cateraar. Typ maar eens foodtrends in je standaardzoekmachine. 2019 is nog maar net begonnen en we worden alweer bedolven onder de nieuwe foodtrends van 2019. Foodtrucks, pop-upbars -en restaurants schieten als paddenstoelen uit de grond.

Na enig zoekwerk op het wereldwijde web merk je al snel een overkoepelende term wat vele vernieuwingen met elkaar zal verbinden: beleving. Daar speelt Bon Goesta natuurlijk graag op in. Zoals de baseline zegt: proef, beleef, herinner creëert Bon Goesta via catering een beleving voor en door mensen. Stel je hebt een bedrijf en je organiseert een personeelsfeest. De catering is fantastisch en iedereen is laaiend enthousiast. De werknemers delen leuke filmpjes, schrijven erover, kortom ze beleven. Zo zal je als bedrijf in een positief daglicht staan.

Want zeg nu eerlijk wat bindt de mensen tegenwoordig met elkaar? Eten, en vooral lékker eten. Zoals het spreekwoord zegt liefde gaat door de maag zowel letterlijk en figuurlijk. Denk maar aan het Franse woord voor vriend. Co-pain komt letterlijk van iemand met wie je brood deelde. Laat dat nu net iets zijn waarmee Bon Goesta hun brood mee verdient.

Heb jij goesting gekregen in lekker eten van al dat lezen? Contacteer ons telefonisch op het nummer 09 335 27 77 of mail naar [email protected] voor vrijblijvende informatie.

 

#visitekaartje #foto #catering #cateraar #gent #bongoesta #proefbeleefherinner #bedrijfsevent