Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Events  / Doe jij ook mee met De Grootste Buurtbistro?

Doe jij ook mee met De Grootste Buurtbistro?

Voor al diegenen onder jullie die al weeeeken snakken naar een gezellig diner met vrienden of familie: snak no more! Nu zaterdag 23/5/20 kan je (jezelf en) de horeca een hart onder de riem steken door mee te doen aan de grootste online buurtbistro van België.

Hoe werkt het?

Het idee is dat we collectief tous ensemble allen tegaar vanuit ons kot zoveel mogelijk take-out maaltijden bestellen (denk 100000 of meer, the sky is the limit!) en die dan verorberen tijdens een online videochat met vrienden/familieleden/huisdieren naar keuze. Je kan afhalen voor jouw bubbel, en online afspreken met andere bubbels! (En ja, we zijn er ons van bewust dat dit een heel erg vreemde zin is die in pré-corona-tijdperk volslagen nonsens zou geweest zijn :-)) Meer info over het initiatief vind je hier.

Bon Goesta is ook graag van de partij en kookt met veel plezier een heel erg reële maaltijd voor jullie virtuele afspraakjes! Bestel je maaltijd hier!

Maak het extra spannend door je virtuele tafel te registreren en kans te maken op een mystery guest… meer kunnen we hierover nog niet zeggen behalve dat ie bekend en Belg zal zijn…

 

Bestel je maaltijd hier!