Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Events  / Eurocities-event Gravensteen
event Gravensteen Bon Goesta Eurocities Stad Gent

Eurocities-event Gravensteen

We blijven voorlopig in Gentse sferen en we zetten de stroppendragers nog wat extra in de verf.

We keren terug naar de middeleeuwen naar het Gravensteen om precies te zijn. Het Gravensteen is een middeleeuwse burcht in het centrum van Gent en is een van de grootste toeristische trekpleisters van de stad. Tegenwoordig worden er ook verschillende events georganiseerd. Ook Bon Goesta mocht hier de catering van een groots event verzorgen.

 

Gravensteen Stad gent

 

Eurocities

Eurocities organiseerde het event. Wat is Eurocities? Het is een netwerk die gesticht werd door zes burgemeesters van grote Europese steden: Barcelona, Birmingham, Frankfurt, Lyon, Milaan en Rotterdam. Tegenwoordig bestaat het netwerk uit 140 grote Europese steden en 45 partnersteden. Samen organiseren ze events, projecten,… en delen ze info en ideeën met elkaar, werken ze nauw samen met de EU, leren ze over de verschillende culturen, ambachten,… van de vele Europese steden.

 

VIP-diner in Gravensteen met Vlaams foodsharingmenu door Bon Goesta

Van november 2016 tot en met november 2018 was Gent aangeduid als voorzitter van Eurocities en Bon Goesta had de eer om deze beleving van heel dichtbij mee te maken. De burgemeesters werden uitgenodigd in het Gravensteen voor heuse VIP-receptie en diner voor meer dan 150 personen verzorgd door Bon Goesta. Bon Goesta koos voor een foodsharing-menu waarin de Vlaamse keuken centraal stond met typische streekgebonden gerechten en ingrediënten uit Gent en de omgeving. Op de menu stond een QR-code die je doorstuurde naar een ‘presentatie’ met extra uitleg over de stad, de locatie, gerechten, anekdotes,…

 

Wil je ook een groots bedrijfsevent organiseren waar lokale gerechten en ambachten centraal staan?  Dan is Bon Goesta de perfecte partner!

 

Contacteer ons telefonisch op het nummer 09 335 27 77 of mail naar [email protected] voor vrijblijvende informatie.