Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Events  / Exclusief: nieuwe eventlocatie ontwijde Sint-Mauruskerk

Exclusief: nieuwe eventlocatie ontwijde Sint-Mauruskerk

Bon Goesta stelt voor … tromgeroffel …. ????????

jullie huwelijksfeest in een ontwijde kerk in een landelijke omgeving … uniek EN MAGISCH! ????????

 

✔️Ambachtelijke catering, lokale ingrediënten  ????????‍????

✔️Rustige landelijke ligging in het Meetjesland ????????????

✔️Ontwijde kerk met authentiek karakter ⛪️

✔️Organisatie door wedding- of eventplanner dus geen zorgen ????????

 

Hebben jullie altijd al gedroomd van een unieke locatie met een authentiek karakter en mysterieuze sfeer voor jullie huwelijksfeest? ???? ????   Dan is de Sint-Mauruskerk vast iets voor jullie… ????????

 

Met haar hoge booggewelven, prachtige glas-in-lood-ramen en originele zwart-wit geruite vloer is de imposante Sint-Mauruskerk de perfecte setting voor een magisch en spectaculair feest. Stel jullie voor wat de juiste belichting en tot in de puntjes verzorgde aankleding in dit decor kunnen doen… ????????

 

Niet enkel de omgeving is adembenemend, ook de boodschap achter het gebouw is prachtig.

Want hoewel ze niet voor haar oorspronkelijke doel wordt gebruikt, is de Sint-Mauruskerk op deze manier nog steeds een plek waar mensen worden samengebracht om een onvergetelijk moment in hun leven te vieren. ????????

 

Bovendien gaan de inkomsten die de vzw genereert met de uitbating ervan naar de renovatie van de kerk en naar goede doelen.  ????❤️ Wij zijn alvast vereerd dat we met onze cateringzaak Bon Goesta als partner mee mochten instappen in dit mooie project! Tjing tjing!????????

 

Contacteer ons nu om als één van de eersten samen met ons in deze unieke locatie jullie huwelijksfeest te laten doorgaan! ???? ????????

 

Meer informatie?

 

???? Meer info: www.bongoesta.be/sintmauruskerk

???? Mailen naar: [email protected]

☎️ 09 335 27 77

 

#uniektrouwen #letsgetmarried #nieuwetrouwfeestlocatie #nieuweeventlocatie #ambachtelijkecatering #lokaleingrediënten #landelijk #ontwijdekerk #weddingplanner #bongoesta #proefbeleefherinner