Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Events  / GEZOCHT: fotogeniek trouwkoppel!

GEZOCHT: fotogeniek trouwkoppel!

GEZOCHT: fotogeniek trouwkoppel!

Wie-o-wie wil er in deze korte chilly winterdagen nog eens in zijn huwelijksplunje stappen om model te staan voor onze vrolijke, nieuwe, warme trouwbrochure??   ????

Leeftijd, lengte, gewicht, of politieke voorkeur zijn niet van belang… zolang jullie maar een echt koppel zijn (coronagewijs enzo ???? , want alles zal uiteraard volledig conform de huidige maatregelen verlopen) en dat de liefde van jullie afspat en dus ook van de foto’s  ❤️❤️❤️

Een unieke locatie volledig gestyled voor een fotoshoot voor onze brochure …

  • het nieuwe meubilair anno 2021 van ABC Rent
  • de prachtige bloemen van Florist Jan
  • de extra touch en organisatie door Bon Goesta
  • fotografie door Jorn Urbain Photographer, nl. foto’s aan verschillende ingedekte tafels, samen liefdevol poseren op de dansvloer, even ‘chillen’ in de loungehoek, …

 

Opzet van de fotoshoot

Het opzet van deze fotoshoot is dat we een unieke locatie volledig gaan stylen met nieuw meubilair, bloemen, decoratie, … om zo deze nieuwe locatie binnenkort bekend te kunnen maken bij het grote publiek.

Een lege locatie doet natuurlijk niet veel vandaar dat we op zoek zijn naar een huwelijkskoppeltje om te fungeren als figurant tijdens de shoot.  Het is dus niet de bedoeling om een privé fotoshoot als koppel te houden maar als figurant op de foto’s te staan in de verschillende opstellingen die in de locatie zullen staan (bijv. inkom, dansvloer, gedekte tafel, loungehoek, ceremonie-opstelling, …).

 

What’s in in for you?

Een prachtige fotoshoot met een professionele fotograaf op een unieke locatie (regio Gent) waarover we helaas nog niet al te veel kunnen lossen, behalve dat het naast top secret ook prachtig en exclusief zal zijn… (beetje geheimzinnig doen om zeker jullie aandacht te vangen ???? ).

Jullie maken als liefdevolle figuranten deel uit van een prachtige locatie die gestyled is voor de fotoshoot met focus op het nieuwe meubilair, het tonen van de unieke locatie, de bloemen, ceremonie-opstellingen, … .  Jullie ervaren hoe het is om als professioneel model dagelijks als figurant te poseren voor foto’s.

Jullie krijgen nadien uiteraard ook een selectie van de foto’s, minutieus uitgezocht en bewerkt door onze fotograaf “Jorn Urbain Photographer” himself als herinnering aan wat ongetwijfeld een hele coole ervaring wordt. ???? ????  That’s a promise. ????

 

What’s in it for us?

Wij (Bon Goesta, Florist Jan, ABC Rent en Jorn Urbain Photographer) gebruiken het resultaat van de shoot in onze communicatie, bijv. de nieuwe brochure van Bon Goesta, op onze website, social media, … van ons gloednieuw maar dus vooralsnog geheim concept!

 

What do you need?

We verwachten jullie in jullie huwelijkskledij, met de nodige make-up en haren gedaan … klaar om erin te vliegen!

 

Goesting?

Jullie zien dat al volledig zitten en zijn beschikbaar op woensdag 13/1/2021 tussen 10u tot 16u?

Mail dan als de bliksem volgende informatie door naar [email protected]:

  • een foto van jullie in jullie trouwkledij (zodat we de stijl van de kledij al kunnen zien) alsook wanneer jullie getrouwd zijn
  • een korte doch liefst zeer overtuigende motivatie waarom we voor jullie moeten kiezen
  • jullie namen, jullie contactgegevens (mailadres en telefoonnummer), in welke gemeente jullie wonen en jullie leeftijd
  • tussen welke uren jullie beschikbaar zijn (10u – 12u  en/of 12u – 14u  en/of 14u – 16u)

We brengen de gelukkige winnaars ten laatste op zaterdag 9/1/2021 op de hoogte ????☎️

Veel succes!

 

Meer informatie?  mail naar [email protected] of bel naar 0485 57 92 92