Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Dessert  / Hoe maak je een babyborrel uniek?

Hoe maak je een babyborrel uniek?

Op zondag 10 maart organiseerden we met Bon Goesta een babyborrel in feestzaal Souplex in Deinze. Babyborrels zijn een frequent gegeven, maar hoe zorg je ervoor dat die van jullie kleine spruit uniek is?

Bon Goesta geeft graag aan elk feest een originele wending die jullie gasten bijblijft.  Een strakke moderne feestzaal zoals Souplex was dan ook dé perfecte locatie om onze Vespa Ape foodtruck naar binnen te rijden. In het midden van de zaal verwende onze barista de gasten met heerlijke koffies zoals espresso, ristretto, cappuccino, latte macchiato … en als verrassing heerlijke toppings en smaaksiropen om net dat extraatje meer te geven aan de latte macchiato’s.  Je zou voor minder glimlachen als je deze ‘smaak’beleving ziet en mag proeven ????.

De keuze voor een dessertbuffet werd snel gemaakt … dé perfecte combinatie bij de barista koffiebar en heerlijk op een winderige en druilerige zondagnamiddag waarbij de stormwind de gasten letterlijk naar ons blies.

Artisanale taarten, dessertglaasjes, koffiebegeleiders, … tot zelfs lolly’s en snoepjes voor de allerkleinsten.  De leuke kleuraccenten met de goudtinten van het geboortekaartje kwamen terug in de decoratie, kommen en schalen in het dessertbuffet.

Bon Goesta maakt van elke gelegenheid graag iets unieks … Proef. Beleef. Herinner.

Ook een babyborrel, ander feest of bedrijfsevent in het verschiet en op zoek naar een uniek concept?

Contacteer ons telefonisch op het nummer 09 335 27 77 of mail naar [email protected] voor vrijblijvende informatie.

 

 

#babyborrel #twins #barista #koffiebar #latteart #foodtruck #dessertbuffet #souplex #deinze #event #catering #cateraar #gent #bongoesta #proefbeleefherinner