Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Dessert  / Koffie en cupcakes tijdens jouw seminarie, productvoorstelling, beursstand,…

Koffie en cupcakes tijdens jouw seminarie, productvoorstelling, beursstand,…

Wil je graag onze koffiebar met cupcakes op jouw seminarie, opendeurdag, productvoorstelling, beursdeelname, …? Dat kan!

In de maand mei hebben we voor een aantal klanten van een groot bedrijf heel wat seminaries op de planning staan. Hoe pakken we dat aan? We weten graag of er voldoende plaats is voor eventueel een Vespa Ape of een bakfiets. Als er plaats genoeg is, zorgen ze voor een uniek effect op jullie stand of in het bedrijf. Ook als er minder plaats is, maken we er iets heel unieks van! We hebben ook heel wat houten toogjes die we prachtig kunnen aankleden.

We voorzien de klanten, prospects,… op het event van heerlijke cappuccino’s, latte macchiato’s, espresso’s,… en nog veel meer. We delen graag onze jarenlange barista-ervaring! Ook de theeliefhebbers komen we zeker tegemoet!

Naast al die lekkere koffie en thee zorgen we ook graag voor een zoete begeleider: gepersonaliseerde of themagerichte cupcakes! Gebruik je als bedrijf heel veel rood in de huisstijl? Dan kunnen we bijvoorbeeld de cupcakes voorzien van een rood papiertje waar ze inzitten. Je wilt graag de naam, logo, afbeelding,… bovenop de cupcake, dat is zeker mogelijk! We presenteren de cupcakes volledig in de huisstijl van jouw bedrijf!  Liever iets uitgebreider?  Zelfs een artisanaal ontbijt is mogelijk.

Je bent helemaal verkocht en je wilt jouw event een unieke touch geven?  Een leuk koffie-ontvangst in gedachten bij aankomst van jouw klanten of medewerkers? Een goede en lekkere catering, een aantal leuke attenties, zorgen namelijk voor een betere word of mouth voor jouw bedrijf!

Contacteer ons telefonisch op het nummer 09 335 27 77 of mail naar [email protected] voor vrijblijvende informatie.

#seminarie #beursdeelname #productvoorstelling #beursstand #catering #bongoesta #proefbeleefherinner