Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Events  / Restaurant Mub’art open tijdens Museumnacht 5/12/19

Restaurant Mub’art open tijdens Museumnacht 5/12/19

Op donderdag 5 december 2019 vindt de Museumnacht plaats! Dat wil zeggen dat de verschillende musea in Gent hun deuren openen van 18u tot 1u ’s nachts. Jouw bezoek is helemaal gratis en je hoeft je niet in te schrijven.

Wie doet er allemaal mee?

Design Museum Gent, S.M.A.K., Het Huis van Alijn, Industriemuseum, STAM, De Sint-Pietersabdij, De Wereld van Kina, Kunsthal Gent, Museum Dr. Guislain en natuurlijk het Museum voor Schone Kunsten Gent.

Wanneer het Museum voor Schone Kunsten Gent de deuren opent, wil dat ook zeggen dat je jouw bezoek aan het museum kan koppelen met een heerlijk etentje in ons restaurant Mub’art, gelegen in het MSK. In het MSK zijn ze al helemaal in de ban van Van Eyck en dat is ook de naam van deze nachttentoonstelling ‘MSK in de ban van Van Eyck’. Ze willen jou al helemaal voorbereiden voor de grootste Van Eyck tentoonstelling ooit, die gaat van start op 1 februari 2020.

Ben jij van plan om naar de Museumnacht te gaan? Wil jij jouw bezoek koppelen met een heerlijk etentje in Restaurant Mub’art? Reserveer hier!