Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Events  / Afscheid met een mooie herinnering

Afscheid met een mooie herinnering

Een naaste verliezen is nooit leuk. Maar wij zorgen ervoor dat u afscheid kan nemen met een mooie herinnering. Het motto van Bon Goesta is Proef. Beleef. Herinner en we willen u dan ook achterlaten met een prachtige herinnering aan de overleden persoon.

Op onze unieke locatie van “Sint-Maurus-Hoeve” in Lievegem kan u in alle rust en sereniteit afscheid nemen. De hoeve heeft een landelijke ligging en verschillende zalen met een authentiek karakter.

De Sint-Maurus-Hoeve bevindt zich vlakbij de Sint-Maurus-Kerk in Beke (Lievegem, het vroegere Zomergem, nabij Gent). De site is omgeven door groene weilanden, uitgerust met voldoende parkeergelegenheid en toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Afscheid nemen … na het overlijden van een dierbare wenst u graag alles op een serene manier te regelen.  Voor de rouwmaaltijd is dit niet anders.  We helpen u hier graag bij en bekijken samen met u wat u wenst en hoe we u hierin kunnen bijstaan. We bieden broodjesmaaltijden aan alsook menu’s.  Afhankelijk van jullie persoonlijke voorkeur alsook het uur van de begrafenis stemmen we hierbij samen met u af welk type menu het beste is.

Contacteer ons op 09 335 27 77 of [email protected] om samen de mogelijkheden en menu’s te bespreken.

Bekijk hier de brochure! Staat het te klein?
Klik dan op de vier ‘haakjes’ rechtsonder om de ‘fullscreen-modus’ in te schakelen.