Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve  / Een harde noot om te kraken … sluiten van de horeca
Dieter, Bart en Katrien van Bon Goesta

Een harde noot om te kraken … sluiten van de horeca

Lieve, lieve klanten,
Vrijdagavond werd beslist dat we jullie weer een aantal weken zullen moeten missen… een harde noot om te kraken. We hoeven daarover niet uit te wijden. Uiteraard zijn we kwaad, verdrietig en vertwijfeld. Maar we kiezen ervoor om dat niet te blijven. We willen graag focussen op wat ons blij maakt.
En dat, lieve klanten, dat zijn jullie! We willen jullie dan ook heel hard bedanken voor de bezoekjes de voorbije maanden. We weten dat de beleving voor jullie ongetwijfeld anders was door alle regels die moesten opgevolgd worden en dat we soms veel van jullie hebben gevraagd… ook voor ons was het constant aanpassen en bijsturen.
Maar jullie waren bereid het een kans te geven en lieten ons niet in de steek, hetgeen nog maar eens duidelijk maakt hoe fantastisch jullie wel zijn ♥
En gelukkig hoeft uit het oog niet uit het hart te zijn in ons geval, we zullen ons nu meer dan ooit vol overgave op onze take-away gerechtjes storten. Al onze liefde en passie in onze afhaalmaaltijden… zet jullie maar al schrap ????
Until we meet again…
Where to be for the take-away?
  • Restaurant Mub’art – Fernand Scribedreef 1 – 9000 Gent
  • Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve – Rapenburg 1 – 9930 Lievegem

 

Menu kennen of bestellen?

 

#coronaregels #sluiting #horeca #covid19 #strongertogether #wecandothis #sintmaurushoeve #lievegem #mubart #gent #bongoesta #proefbeleefherinner