Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Events  / Herbeleef je (jeugd)herinneringen tijdens één van onze brunches!

Herbeleef je (jeugd)herinneringen tijdens één van onze brunches!

Sluit even je ogen en droom met ons mee. Op tafel pronken de porseleinen borden van oma met bloemetjes en gouden randjes met de bijhorende vintage glazen. Op de achtergrond weerklinkt oude muziek, de geur van heerlijke gerechten op grootmoeders wijze dringt je neus langzaam binnen. Krijg je ook al het water in de mond?

Je herinnert het je vast alsof het gisteren was: de geur van een dampend bord stoemp of witloofrolletjes met hesp op je bord bij oma aan tafel in je jonge kinderjaren. Helemaal vers bereid en zoals alleen jouw oma het kan… maar die van ons komt aardig in de buurt! Schuif helemaal ontspannen de voetjes onder tafel en geniet.

Elke tweede zondag van de maand (van 11u30 tot 15u30) kan je je culinair helemaal laten onderdompelen in lang vervlogen tijden tijdens één van onze heerlijke brunches. Onze ‘oma’ verwent je met een aperitief met hapjes, soep, koud buffet, warm buffet en artisanaal dessertbuffet met koffie en thee. Wacht niet te lang en reserveer nu je plekje aan oma’s tafel!

Meer info en prijzen: www.bongoesta.be/brunches

Waar?

Sint-Maurus-Hoeve

Rapenburg 1

9930 Lievegem