Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Food  / Bon Goesta op het platteland!
Bon Goesta bij de boer

Bon Goesta op het platteland!

Nu de zomer voorbij is, zijn wij als cateringbedrijf nieuwsgierig naar de nieuwe seizoensgroenten. Daarom trok Bon Goesta gisteren het platteland op. Niet alleen om de verse lucht op te snuiven, maar ook om met eigen ogen te zien hoe het gesteld is met de herfst- en wintergroenten voor het komende seizoen. En wees gerust, het ziet er goed uit!

Onze boer wist ons te vertellen dat de boschampignons eraan komen, en dat we nu al het eerste wild kunnen verkrijgen. De spruitjes zijn reeds van het veld gehaald en ook de eerste kolen van dit jaar, waaronder de lekkere savooikool, liggen binnenkort weer op ons bord. Het witloof ligt ondertussen ook al te drogen op zolder en wordt volgende week terug geplant voor de dubbele teelt.

Komt het water je al in de mond? Bij ons ook. We kunnen niet wachten om deze heerlijke, gezonde groenten vers bij de boer af te halen en ambachtelijk te bereiden voor jouw evenement. Bon Goesta biedt een aantal originele, verrassende concepten aan waarin deze groenten perfect passen. Zo toveren wij bijvoorbeeld jouw receptie of diner om tot een onvergetelijk feest met als thema ‘grootmoeders keuken’. Geniet van onze stoemp en stoofpotjes met verse groenten, een bruin gebakken braadworst erbij, en waan je zo opnieuw in de huiskamer bij oma en opa.

Bon Goesta brengt de ambachtelijke keuken naar jouw bord en verwent je gasten met de beste seizoensgroenten. Wij hebben alvast goesting in een boeiend herfst- en winterseizoen!

 

Contacteer ons nu voor meer informatie voor uw event!  Bel ons op 09 335 27 77 of mail naar [email protected]