Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Events  / Carnivent: hét perfecte BBQ-concept voor jouw event

Carnivent: hét perfecte BBQ-concept voor jouw event

De zon is terug en opnieuw perfect weer om de barbecue aan te steken. Om dit zelf te organiseren op uw bedrijf komt hier heel wat bij te kijken zoals het voorzien van de BBQ die groot genoeg moet zijn, het vlees, vis, vegetarische alternatieven, salades, sausjes, brood, boter, gevulde aardappelen, … de kolen, de tafels plaatsen en indekken, de bijhorende dranken voorzien, … . Het is vanzelfsprekend dat als je zelf wil kunnen genieten van de BBQ, je dit best uit handen geeft.

Heb je zelf geen zin om het hele event achter de BBQ te staan, de vele voorbereidingen voor een saladebuffet en dessert zijn er voor jou te veel aan? Laat staan de berg afwas die je nadien onder ogen moet komen?

Bon Goesta neemt deze zorgen graag uit jouw handen en verzorgt de catering van jouw BBQ-event.

Een BBQ-event kan de ideale afsluiter zijn op uw bedrijf voor het bouwverlof in juli ingaat, een leuke zomerse teambuilding, … ?

Zo’n BBQ-event noemen wij een “carnivent” (samentrekking van vlees=”carne” en “event”). Tijdens zo’n event serveren wij vlees, vis, salades, desserts… Van parelhoenfilet tot agnus beef burger, de echte carnivoren zullen wij kunnen bekoren. Heb je liever vis? Geen probleem! Van zalm op vel tot gamba’s en sardines en nog veel meer hebben we voor jou!  Zelfs voor de vegetariërs of mensen die graag vegan eten voorzien we lekkere alternatieven.

Hoe groter de groep hoe ruimer het aanbod.  Vanaf 75 personen kan u reeds genieten van een heel gevarieerd assortiment.

Hou je liever van een lekkere salade? Ook dan hebben wij iets voor jou! Salades met seizoengroenten vers uit het veld van de boer.

Heb je nog een plaatsje voor een dessert? Super! Dan word je verwend met een crème brûlée, tiramisu, fruitsla, panna cotta met vruchtencoulis, … of een dessert klaargemaakt op de BBQ zoals de heerlijke ananas met rum en vanille-ijs!

Wilt u binnenkort op uw bedrijf genieten van een heerlijke BBQ? Informeer dan zeker bij ons naar onze unieke en vooral ambachtelijke BBQmenu’s! Van hapje, hoofdgerecht t.e.m. dessert … alles gaat op de BBQ!

Nieuwsgierig hoe de BBQ is ontstaan?   Lees hier alvast wat meer!

Hieronder kan je het concept in actie zien in een kleine brochure. Staat het te klein? Rechtsonder kan je op de vier haakjes klikken en dan kan je genieten van de volledige ervaring van ons BBQ-concept.

Bekijk alvast enkele sfeerbeelden op onze Facebookpagina of op ons YouTubekanaal.

Contacteer ons telefonisch op het nummer 09 335 27 77 of mail naar [email protected] voor vrijblijvende informatie.

#BBQ #bbq #barbecue #grill #rooster #bbq-event #carnivent #vlees #vis #salades #lekkereten #cateraar #catering #gent #bongoesta #proefbeleefherinner