
Catering vanuit lokale ambacht… de burgers van Bon Goesta
Onze burgers … een gegarandeerd succes op elk event!
We werken steeds ambachtelijk, zo ook bij onze huisgemaakte burgers. Voor het gehakt werken we samen met Bourgonjon uit Sint-Amandsberg. Bourgonjon is een vleesbedrijf dat vers vlees levert aan bedrijven uit de horeca-sector. Hun specialiteit is portioneren en verpakken van vers vlees op maat van de klant. BRASVAR varkensvlees wordt door hen in Gent verdeeld en het rundsvlees dat ze verdelen, is enkel afkomstig van runderen die gekweekt worden onder het kwaliteitslabel Vitaproject: dit is de garantie voor bijzonder smaakvolle biefstukken en Côte à l’os.
Huisgemaakte burgers met BRASVAR
BRASVAR varkensvlees is vlees afkomstig van een BRASVAR’ken. Mensen gaven vroeger “bras” aan hun varkens: aardappelen, draf en maïs aangevuld met graan, olijfolie en vers hooi. De voeding voor de varkens wordt gemaakt op basis van lokale producten. De varkens die ze kweken zijn niet zo maar varkens … het zijn Durocvarkens, dat wil zeggen dat ze op een duurzame manier gekweekt worden.
Vitaproject staat voor 100% transparantie
Vitaproject is nog zo’n instantie. Tegenwoordig gaan we met z’n allen steeds bewuster om met vlees en stellen we ook kritische vragen. Waar komt het vlees vandaan? Wie produceert het en hoe? Vitaproject wil 100% transparante antwoorden bieden. Het is hun missie om bij de productie van kwaliteitsvlees de origine van de grondstoffen te kennen en te kunnen vertrouwen op een streng gecontroleerd productieproces.
Duurzaamheid en lokale ingrediënten staan bij onze cateringzaak Bon Goesta op nummer één
Dit zijn instanties/zaken waar we bij Bon Goesta heel hard achterstaan en naar willen streven: duurzaamheid, kwaliteit en boordevol smaak. Dit kan je ook zien in onze brochure waar onze lokale leveranciers op één pagina te zien zijn voor de lokale kwaliteitsproducten die we aanbieden.
Zin gekregen naar onze burgers? Ontdek dan hier ons uniek concept van onze “burgers create it yourself”
- Heerlijke huisgemaakte burgers die jouw gasten zelf gaan samenstellen. Een keuze uit:een assortiment artisanale biobroodjes van onze lokale broodstoker … op basis van lokaal geteelde granen, gemalen in de Flietermolen in Tollembeek en in de houtoven gebakken.
- Sauzen, bijv. huisgemaakte hamburgersaus met kappertjes, augurk en tabasco, BBQ-saus, mayonaise, ketchup, mosterd van Tierenteyn uit Gent, …
- Assortiment garnituren (bijv. rode ui, ijsberg, tomaat, crispy bacon, cheddar, augurk, jalapeño peper, gedroogde pancetta, parmezaan, romeinse sla, gedroogde uitjes, lenteui, paprika, champignons, rucola, zongedroogde tomaten, …).
Contacteer ons telefonisch op het nummer 09 335 27 77 of mail naar [email protected] voor vrijblijvende informatie.
#burgers #lokaleambacht #BRASVAR #vitaproject #bourgonjon #streetfood #catering #gent #bongoesta #proefbeleefherinner