Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve  / Drink het Beeks Schepperke en draag bij aan de VZW Beke Ons Dorp

Drink het Beeks Schepperke en draag bij aan de VZW Beke Ons Dorp

Ken jij het Beeks Schepperke al? Het is een dorstlessend bier met fruitige toetsen dat geboren werd in mei 2018. Het is een unieke saison van Beekse hop met gerst-, tarwe- en roggemout. Op en top lokaal, lekker en authentiek!

In ons restaurant De Lieve Goeste en onze feestzaal Sint-Maurus-Hoeve in Beke kan je genieten van dit lekkere, lokale bier. Als je in het restaurant een Beeks Schepperke bestelt, gaat 0,50€ per flesje naar “VZW Beke ons dorp”! Zo draag je bij aan een betere leefomgeving. Hieronder vind je een opsomming van wat de VZW allemaal doet.

Het bier werd speciaal gemaakt voor de VZW Beke Ons Dorp, op punt gesteld door De Biersmid en ambachtelijk gebrouwen bij Huisbrouwerij Den Tseut in Oosteeklo. De VZW werd in 1993 opgericht en heeft verschillende doelen:
  • Het organiseren van socio-culturele activiteiten en sportmanifestaties
  • Het deelnemen aan socio-culturele activiteiten en sportmanifestaties georganiseerd door verenigingen met gelijkaardig doel
  • Het verlenen van materiële en/of financiële steun bij dorpsactiviteiten of aan hulpbehoevende dorpsgenoten.

Wil je dit lokale topproduct eens proberen en bijdragen aan een actievere omgeving?

Reserveer dan nu uw tafeltje in ons restaurant 🙂