Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Lokale partners en producten  / Moederdag tips! #SHOPLOCAL #THINKLOCAL
Brunch deluxe moederdag take away

Moederdag tips! #SHOPLOCAL #THINKLOCAL

Moederdag komt eraan en is een dag om een speciale vrouw in jouw leven even extra te bedanken.  ????????  We kunnen en mogen niet zoveel op dit moment door de huidige coronamaatregelen maar dit hoeven we zeker niet als een beperking te aanzien.  Er zijn zoveel fijne attenties die we kunnen geven ????.

 

Lokaal, ambacht, kwaliteit, passie voor het koken en persoonlijke samenwerkingen ????

Voor ons is het sinds jaar en dag hetgene waarvoor we staan bij Bon Goesta …lokaal, ambacht, kwaliteit, passie voor het koken en persoonlijke samenwerkingen. ????‍????

Al deze zaken zoeken we dus ook in onze lokale leveranciers die ook staan voor dit verhaal van pure ambacht en het werken met lokale producten, ingrediënten, … vanuit een persoonlijke passie voor hun vak. ????‍????

We brengen samen met hen een persoonlijk verhaal en laten jullie genieten van elkaars passie. ❤️  Een passie die ondanks corona nog niet is verdwenen, integendeel, die des te meer klaar is om er terug voor meer dan 100% in te vliegen.  Een passie voor het vak, het product, … iets wat zich weerspiegelt in de samenwerkingen die er zijn. ????????

 

 Op zoek (gegaan) naar fijne samenwerkingen

Sinds we de feestzaal/brasserie Sint-Maurus-Hoeve in Lievegem mochten opnemen in ons aanbod van Bon Goesta zijn we des te meer ook in de omgeving van het Meetjesland op zoek (gegaan) naar fijne samenwerkingen, unieke partners met een passie voor hun vak, leuke verhalen, … .  Het blijft voor ons telkens een ontdekking en fijn om te horen, zien en voelen hoeveel gepassioneerde mensen er zijn. ????????

 

Dankbaar zijn en genieten van de kleine dingen … ????

Zo delen we graag met jullie heel wat tips voor een fijn geschenk voor Moederdag.  Dit zowel unieke tips vanuit het Meetjesland maar ook vanuit Gent en omgeving gelinkt aan ons restaurant Mub’art te Gent en onze externe catering.

Dit alles voor een dag waarbij jullie een speciale vrouw in de bloemetjes mogen zetten.  ???? ???? Iemand die jullie in het hart hebben gesloten en heel veel voor jullie betekent … maar vaak ook een dag om stil te staan bij die éne persoon die er jammer genoeg niet meer is.   ????  Laten we van Moederdag dus een dag maken om dankbaar te zijn voor wat er is, wat er was en wat er komt … geniet van de kleine dingen in’t leven, geniet van elkaars gezelschap … en doe dit vooral met een heerlijk glaasje en wat lekkers om van te genieten.  ????????

 

Enjoy life! Enjoy food & drinks! Shop local! ????????

Get inspired! ????????

 

Tips voor moederdag

Bon Goesta – catering … heerlijke foodboxen  ????‍????????

Ontbijtbox en brunchbox Moederdag

Fotograaf Jorn Urbain Photographer ????

fotoshoot jorn urbain photographerMoederdag Jorn Urbain Photographer 04

Made by em me ????????

made by em and me juwelen lievegem

 

Let’s make up ????

lets make up

make up anke van maldegem

 

Little fashion addict ????????

 • Little Fashion Addict is jouw one-stop-shop voor bewust, hippe lifestyle, interieur en fashion items voor baby’s, kinderen en mama’s/papa’s. In de toekomst breiden ze het assortiment verder uit met nog meer Belgische en ecologische merken.  Daarnaast komt er ook een blog bij waarin ze jou graag meenemen achter de schermen, tips & tricks geven en regelmatig reviews van producten zullen delen.  En de eerste grote verandering die eraan komt? Dat je binnenkort ook je geboortelijst bij Little Fashion Addict kan aanmaken!
 • Zaakvoerster Sarah Goossens besteed heel wat zorg en aandacht aan de pakketjes die gemaakt worden, maar stelt ook de samenstelling van het assortiment zo bewust mogelijk samen. Zo kiest ze voor zoveel mogelijk Belgische merken en selecteert ze het assortiment op basis van originaliteit, kwaliteit en creativiteit. Bij Little Fashion Addict vind je dus een ruim aanbod van merken en items voor het bewuste, hippe gezin.
 • https://www.littlefashionaddict.com/
 • Leuke tip voor de mama’s? De “mom bags” van Studio Noos zijn echte toppers voor mama’sbekijk ze hier.
  • Special thanks aan Studio Noos voor de mooie foto!

Little fashion addict studio noosMoms bag Studio Noos

Masanté Yoga  ????

 • Masanté is een plek waar aandacht, tijd en ruimte voor jezelf centraal staan. Ontdek de helende kracht van yoga en zelfzorg.  Marie Demuynck is de bezielster van Masanté Yoga.  Yoga is een deel geworden van haar leven. Het doet haar verbinden, met zichzelf en met anderen. Yoga heeft haar geleerd te zijn en te aanvaarden wie ze is en het mooie in de dingen te zien. Het leert haar bewuster in het leven te staan.  Geef een heerlijke yogasessie cadeau!
 • Langeboeken 22, 9930 Zomergem
 • https://www.masanteyoga.be/

marie masante yogamasante yoga marie

Chocolief ????

 • Kom langs bij Chokolief en ontdek hun specialiteit: ambachtelijke pralines, met liefde bereid! ❤️ … smaak boven alles.
 • Dreef 42, 9930 Zomergem
 • https://www.facebook.com/Chokolief/
artisanale pralineschocolief winkel

Winehero ????????

 • Waar wijnkeuzes niet moeilijk zijn …wijnen voor elke gelegenheid!
 • “Winehero” Kristof Van der Plaetsen is een échte wijnheld en tevens de broer van zaakvoerster Katrien Van der Plaetsen van Bon Goesta
 • Levering aan huis van heerlijke wijnen en wijnboxen (bijv. party, BBQ, …) vanaf 69€
 • Toffe tips en blogs over wijnkennis, wijnboeren, …
 • https://winehero.be/

Winehero moederdag

Florist Jan ????

 • Al meer dan 30 jaar deelt Florist Jan uit Eeklo hun passie voor bloemen en planten.  Ze verzorgen elk project op maat met oog voor budget en verwachting tot in het kleinste detail.  Sinds 1988 staan ze voor: een opmerkelijke topkwaliteit, een onberispelijke service, een passie voor originaliteit en perfectie en een luisterend oor naar jullie totaal project.  Bestel een prachtig boeket voor moederdag!
 • Molenstraat 140, 9900 Eeklo
 • https://www.floristjan.be/

Florist Jan bloemen

Ghentist Gin ????

 •  The Ghentist is een gin bedacht door twee Gentse broers uit fierheid voor de stad Gent. Zo verwijst elk klein detail van ons streekproduct naar de stad.  Zo hanteren ze voor alles de zwart-witte kleur van de Gentse strop, is de flessenhals in de vorm van het kanon “De Dulle Griet” en brengt hun logo je tot aan de skyline van de stad.  Sinds de invoering van het circulatieplan verzorgen zij de leveringen van hun klanten die gelegen zijn aan het water in het centrum van Gent met hun kano.​
 • Elke gin smaakt naar jeneverbes. Alle andere kruiden en specerijen staan in dienst van dit besje, dat zoetig smaakt naar dennennaalden en citrus. De botanicals geven de gin zijn eigen identiteit en karakter.  Zo proef je bij The Ghentist initieel de florale smaak vanwege de lavendel en irisbloem die subtiel wordt ondersteund door citrus door de zeste van citroen en appelsien. Tot slot mondt de smaak uit in een aroma van Granny Smith appel.
 • https://theghentist.com/

theghentist

Heerlijk verblijven in “Vakantiewoning Wildeweg” ????

 • Er was eens een verliefd koppeltje dat op zoek was naar een huis, op de rand van Gent. Al fietsend botsten ze op een oud boerderijtje waar ze hun hart aan verloren. De rust, het groen, de schoonheid van de plek betoverde hen meteen. Eerst was er de gans, dan de schapen, dan de kippen, erna de poes. Tussendoor ook nog twee prachtige dochters, Gitte en Mien, die elke dag opnieuw genieten van het leven op de buiten.   Zeer graag willen ze hun prachtige stekje delen zodat ook jullie kunnen genieten van de omgeving.  En ja, hoor, ze leven nog graag en gelukkig.  Louis, Muriel, Gitte, Mien.
 • Een heerlijk weekendje weg in een prachtige landelijke omgeving … een echte aanrader!
 • Bredestraat 49, 9920 Lovendegem (Lievegem)
 • https://www.vakantiewoningwildeweg.com/

vakantiewoning wildeweg

 

Nog zelf tips of ideetjes?

We leren steeds graag nieuwe adresjes of mensen kennen met een fantastisch persoonlijk verhaal vol passie voor hun vak.  Kent u zo iemand?  Laat het ons zeker weten en wie weten zien jullie hen een volgende keer in één van onze blogberichten verschijnen ????????

Contacteer ons

[email protected]

09 335 27 77

 

#cadeautip #originelegeschenken #shoplokaal #moederdagtips #shoppen #cadeautjes #foodboxen #bongoesta #proefbeleefherinner #fotoshoot #jornurbainphotography #handgemaaktejuwelen #madebyemandme #makeupworkshop #letsmakeup #hippegeschenkenvoormama #littlefashionaddict #mombag #studionoos #zelfzorg #masanteyoga #ambachtelijkepralines #chocolief #heerlijkewijnen #winehero #eenboeketbloemen #floristjan #gintonic #ghentistgin #uitrusten #vakantiewoningwildeweg #uitjes