A married christmas

In het blogberichtje ‘Get married in winter wonderland‘ schreven we reeds over trouwen in de winterperiode. Wij stelden onszelf de vraag waarom de wintermaanden niet populairder zijn. Trouwen in de winter heeft nochtans heel wat troeven.

Trouwen in een kerstthema. Dat kan twee kanten op … een dikke ‘no’ of een volmondige go! We houden het stijlvol en gaan samen voor de ‘go’! Een huwelijksfeest met sneeuwmannen, kerstbomen en kerstmannen. Dat lijkt ons toch niet zo erg stijlvol. In de woonkamer is dit wel erg gezellig zijn en is een beetje kitsch best oké.

Maar een trouwfeest blijft een trouwfeest en dat mag wel klasse- en stijlvol zijn. De natuur is de mooiste kunstenaar, ook in de winter. Hoe houden we het stijl- en klassevol? Juist, we kijken naar de natuur. In de winter zie je vooral heel wat witte, zilver- en goudachtige tinten en dat worden ook de tinten die je vooral zal terugvinden in onze Sint-Maurus-Hoeve. En dat past ook perfect. Onze Sint-Maurus-Hoeve heeft een landelijke, ‘natuurlijke’ stijl die heel wat warmte uitstraalt en dit ‘natuurlijke’ zetten we nog extra in de verf tijdens de winterperiode. We zorgen voor een gezellige en chique sfeer met heel wat lichtjes, kaarsjes en benadrukken wat al mooi is.

Wil je nog meer weten welke troeven een winterhuwelijk heeft? We verwijzen graag nogmaals naar het vorige blogbericht. Je zal helemaal verkocht zijn!

Contacteer ons telefonisch op het nummer 09 335 27 77 of mail naar [email protected] voor vrijblijvende informatie.