Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / nieuws  / Bon Goesta wenst iedereen een prettig eindejaar!
Zalig kerstfeest Cateringzaak Bon Goesta

Bon Goesta wenst iedereen een prettig eindejaar!

Bon Goesta zit volop in de sfeer van de vele kerst- en eindejaarsfeestjes, ook wel de laatste grote rush van 2018. We zijn er dan ook helemaal klaar voor om onze laatste klanten van het jaar een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Net zoals we dat in 2018 al mochten doen voor Steylaerts, Van Wiemeersch, Azuleo, Stad Gent, Sleeplife, Matexi en tal van andere bedrijven, particulieren, weddingplanners en evenementenbureaus. We willen iedereen dan ook van harte bedanken voor het vertrouwen dat ze in Bon Goesta hebben. Het was fantastisch om deel te mogen uitmaken van deze vele mooie momenten.

En na die laatste loodjes van het jaar? Twee weken welverdiende vakantie.

Bon Goesta knijpt er even tussenuit van 24 december tot en met 4 januari. Net als u willen we samen met onze familie en vrienden ten volle van Kerstmis en Nieuwjaar genieten. We zullen van die twee weken gebruikmaken om te brainstormen over nieuwe concepten en te herbronnen, zodat we er weer helemaal in kunnen vliegen in 2019. We hebben er nu al goesting in!

Een bedrijfsevenement, huwelijk, verjaardagsfeest, communie of ander event gepland in 2019 waarbij u op zoek bent naar heerlijke ambachtelijke catering? Neem alvast contact met ons op zodat we samen met u een prachtig event kunnen uitwerken!

Contacteer ons telefonisch op het nummer 09 335 27 77 of via mail naar [email protected]