Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / nieuws  / Bon Goesta werft aan! Gezocht sales en marketing assistant!
Dieter, Bart en Katrien van Bon Goesta

Bon Goesta werft aan! Gezocht sales en marketing assistant!

Bon Goesta is op zoek naar een sales en marketing assistant om hun team te versterken. Altijd al willen werken in een dynamisch team met een gezonde ‘hoek af’?  Je hebt een passie voor horeca, events en catering? En je bent dan ook nog eens sterk in verkoop? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

Wie is “Bon Goesta”?

Bon Goesta is een horeca-onderneming die bestaat uit verschillende vestigingen met elk hun eigen identiteit en specialisatie. Binnen onze onderneming zijn kwaliteit, ambacht, korte keten, authentieke verhalen en persoonlijke samenwerking, … de belangrijkste peilers. Draag jij deze begrippen ook hoog in het vaandel? Dan is werken bij Bon Goesta iets voor jou!

Takenpakket

Als sales assistant zal je ons bijstaan in de contacten met onze klanten die interesse hebben in catering, een feest in één van onze zalen, reservatie in ons restaurant … Je geeft (telefonisch, per mail, …) informatie aan klanten, verwerkt de aanvragen in ons CRM-systeem, volgt aanvragen op, werkt voorstellen uit, volgt deze op, geeft rondleidingen in onze Sint-Maurus-Hoeve,… Je volgt elke klant nauwgezet op en helpt/adviseert klanten in hun zoektocht naar het perfecte feest, event of etentje.   Na bevestiging van een feest ga je verder met de collega’s aan de slag om alles tot in de puntjes uit te werken, bijv. keuze menu, regelen van de tent, verlichting, decoratie, DJ, fotograaf, timing event, …. in nauw overleg met de klant.

Op vlak van ondersteuning in de marketing sta je mee in voor het posten van berichten op onze social media kanalen, plaats je de blogberichten op onze website, publiceer je onze nieuwsbrieven, … .

Jouw profiel

  • proactief en probleemoplossend
  • evenementen, feesten en horeca zijn jouw passie
  • communicatief en commercieel heel sterk
  • nauwkeurig en zelfstandig
  • klant- en resultaatgericht
  • Office programma’s zijn geen probleem voor jou
  • je houdt van afwisseling en multitasking
  • spreekt en schrijft vlot Nederlands, een goede kennis van Frans en Engels is een pluspunt want we hebben ook Internationale klanten
  • je bent een teamspeler
  • je hebt een positieve mindset en goesting om er alle dagen even hard in te vliegen 🙂

Het aanbod

We bieden jou een deeltijdse job (3/5 of 4/5 – afhankelijk van jouw mogelijkheden) waarin afwisseling en teamwork centraal staan. Het Bon Goesta-team is dynamisch en familiaal en staat jou graag bij met hun ervaring en kennis.  Je komt in een heel ‘open minded’ team terecht waar eigen ideeën tot verbetering van de structuur en ons bedrijf warm worden onthaald. We coachen elkaar voortdurend en geven jou de kans om mee te bouwen aan en in de verdere groei van onze zaak. We bieden een interimcontract van 3 maanden, erna een contract van 6 maanden met optie vast (contract onbepaalde duur met extra legale voordelen).

Plaats tewerkstelling
Sint-Maurus-Hoeve
Rapenburg 1
9932 Lievegem

Goesting om ons team te vervoegen en volledig te gaan voor deze job? Contacteer ons op: [email protected] of bel naar 09/335 27 77