Blog

Ape-Events en Sogno Italiano worden Bon Goesta

En of we er goesting in hebben! Na het succes van Sogno Italiano sinds 2011 en Ape-Events sinds 2015 neemt ons verhaal een nieuwe wending met Bon Goesta. Met ons motto ‘Proef, beleef, herinner’ willen we nog steeds onze gasten verwennen met lekker eten en drinken en hen een onvergetelijk evenement bezorgen. Want onze naam mag dan wel veranderd zijn, we zijn nog steeds een cateraar met een hart voor culinair genot.

Sogno Italiano, onze Italiaanse droom

Sogno Italiano zag het licht in 2011. Het was onze Italiaanse droom die werkelijkheid werd, een droom die we maar al te graag deelden met andere levensgenieters. La dolce vita, het leven zoals het zou moeten zijn. En dat uitte zich in authentieke Italiaanse gerechten en concepten, een culinaire tocht doorheen originele smaken en een exclusief gebruik van lokale ingrediënten. Alles wat op tafel kwam, straalde een joviale zuiderse warmte uit. Toen al droegen we een culinaire totaalbeleving hoog in het vaandel.

Ape-Events als tweede Italiaanse hoofdstuk

Ape-Events blies een nieuwe wind door ons cateringbedrijf. Sogno Italiano bleef uiteraard een essentieel onderdeel van ons aanbod, maar met Ape-Events konden we een nieuw concept uitwerken: Food on wheels. Onze voorliefde voor Italië beperkte zich niet alleen tot het culinaire gedeelte, maar was ook van toepassing op de originele Ape’s, oftewel Italiaanse driewielers. We bouwden een aantal Ape’s om tot opvallende foodtrucks en later voegden ook omgebouwde bakfietsen zich bij onze familie op wielen. Onze bijzondere foodtrucks scoorden goed op evenementen, niet alleen als foodtruck an sich, maar ook als onvergetelijke blikvanger.

Proef, beleef, herinner

Door de jaren heen is het aanbod van Sogno Italiano en Ape-Events alleen maar uitgebreider geworden. Er is namelijk ook veel vraag naar niet-Italiaanse gerechten en dranken, en naar andere concepten naast de foodtrucks, zoals walking dinners en foodsharingformules. Om een zo ruim mogelijke waaier te kunnen aanbieden, vonden we dat het tijd was voor een overkoepelende naam.
Het werd Bon Goesta. De knipoog naar het Franse ‘bon’, het Vlaamse ‘goesting’ en ‘gusta’ (‘smaak’) in het Esperanto illustreert perfect waar wij voor staan: culinaire veelzijdigheid en passie voor lekker eten en drinken.
Onder Bon Goesta vallen niet alleen Sogno Italiano en Ape-Events, maar ook onze baristabar, de frietbakfiets, grootmoeders keuken, ontbijt, lunches, recepties, walking en seating dinners, … . Voor elke gelegenheid en voor elke locatie zijn er talloze mogelijkheden.
Nu het plaatje voor ons compleet is, was het naast een nieuwe naam ook tijd voor een nieuwe slogan. Het nieuwe mantra Proef, beleef, herinner zit eigenlijk al jaren verweven in de visie, missie en filosofie van ons cateringbedrijf. Deze krachtzin was dan ook een logische keuze.

Hetzelfde team, dezelfde aanpak

Voor u verandert er helemaal niets, want ons trouwe, enthousiaste en gedreven team staat nog steeds klaar om u dezelfde waarden en smaken te laten ervaren als voorheen. Bon Goesta wordt eenvoudigweg het overkoepelende geheel voor al onze cateringconcepten op maat. U kunt dus blijven genieten van onze eventcatering, foodtrucks en mobiele koffiebar.
Voor al uw bedrijfsevenementen, huwelijksfeesten, walking dinners, foodsharing en nog veel meer kunt u nog steeds bij ons terecht. Wij verwennen u graag met heerlijke hapjes en drankjes waar u nog wekenlang van zult nagenieten.
Bekijk alvast de Facebookpagina van Bon Goesta om de sfeer op te snuiven en heel wat inspiratie op te doen!

Tot binnenkort?!
Groetjes,
Dieter & Katrien