Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / nieuws  / Breng Kerstmis en Nieuwjaar naar uw bedrijf
Bon Goesta catering kerstmis en nieuwjaar bedrijven

Breng Kerstmis en Nieuwjaar naar uw bedrijf

Het is nog wat vroeg, maar de mooiste familiemomenten van het jaar komen steeds dichterbij: Kerstmis en Nieuwjaar. Waarom brengen we die huiselijke warmte en gezelligheid niet gewoon ook naar uw bedrijf?

Kerstmis en Nieuwjaar is meer dan alleen maar cadeautjes, het is ook lekker eten, gezellig samenzijn en leuke herinneringen ophalen. Dat hoeft niet alleen met familie te zijn, maar kan ook perfect met collega’s. Voor een eindejaarsfeest in een uniek jasje kunt u bij ons terecht.

Bon Goesta tovert op uw bedrijf een kerstmarkt met kerstbomen, kerststalletjes, kerstverlichting, vuurkorven, … .  Verwarm u aan onze warme chocomelk of glühwein en geniet hierbij van onze braadworsten met zuurkool,  gehaktballen met stoemp, flammkuchen, een lekker stoofpotje, pannenkoeken, wafels, appelbeignets, … .

Of haal blije herinneringen op met grootmoeders keuken en creëer een gezellige sfeer met ons origineel foodsharingconcept waarbij ambacht en traditie helemaal tot hun recht komen.

Verwen uw team met een uniek eindejaarsfeest en breng uw medewerkers dichter bij elkaar. Hou hierbij rekening met een minimum van 50 personen.

Bel naar 09 335 27 77 of mail naar [email protected] om samen te brainstormen en van uw evenement een onvergetelijk feest te maken!

Let wel: we zijn gesloten van maandag 24 december 2018 t.e.m. dinsdag 2 januari 2019