Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Events  / Ons ondernemershart smelt… onze klanten aan het woord!

Ons ondernemershart smelt… onze klanten aan het woord!

Energie en een warm gevoel … dat krijgen we altijd wanneer we positieve berichtjes ontvangen van onze klanten. Je hebt de mensen leuke herinneringen bezorgd, een glimlach op hun gezicht getoverd,… Liefde gaat door de maag en het is dan ook super leuk om tijdens en na het event positieve commentaren te horen. Als mensen onze liefde voor ons werk waarderen en dit ook laten blijken, dan maak je van Dieter, Katrien en Bart en ons Bon Goesta-team gelukkige mensen met heel veel pit en passie.

Hieronder lees je enkele testimonials van klanten die stuk voor stuk ons ondernemershart hebben doen smelten.

Waarom hebben we voor Bon Goesta gekozen?

  • “We waren op zoek naar een formule met foodtrucks. Aanbod genoeg, maar toch missen we bij velen het gevoel dat ze er iets speciaal van maken.”
  • “Bij Bon Goesta hadden we vlug het vermoeden dat dat ok ging zijn gezien de naam, de beeldspraak op de website en dan finaal het aangename gesprek met Katrien , die tot in detail kon vertellen wat de mogelijkheden waren.”
  • “We wisten dadelijk dat het plaatje ging kloppen. Na het event zelf kunnen we alleen maar bevestigen dat Bon Goesta weet waarmee ze bezig zijn en alle verwachtingen meer dan inlossen.”
  • “Kwaliteit / transparantie en het meedenken, alles met gevoel!”

 

Waarvoor bent u ons specifiek dankbaar ?

“Bedankt voor het meedenken/voordenken en ontzorgen van alle onze “zorgen’ die we omtrent catering hadden. Zo konden we voor 100% bij onze gasten zijn.”

 

Hoe zou je ons omschrijven bij collega’s of andere bedrijven ?

“Een topper een echte aanrader !”

 

Zou u in de toekomst nog willen samenwerken?

“Ja , graag en zoals afgesproken zal ik ook onuitgewerkte formules bij jullie toetsen. Bekijken of jullie onze ideeën kunnen uitwerken zonder dat ze voor jullie standaard zijn. Van ons krijgen jullie een dikke 9 op 10. Blijf zo verder doen, blijf ontdekken en vernieuwen!”

 

Hoe vatten jullie de samenwerking met Bon Goesta samen?

De naam BON GOESTA vertelt alles : met veel goesting voor de persoonlijke wensen van de klant , voor de service , voor het product dat gebracht wordt … de perfecte mix voor een elk event. We maken er samen een groots feest van!

 

Ook goesting gekregen om met ons samen te werken of te komen eten bij ons?

Ben je nu ook helemaal overtuigd? Kom dan heerlijk eten in ons Restaurant Mub’art, Restaurant De Lieve Goeste, kom feesten in onze feestzaal Sint-Maurus-Hoeve of laat onze catering komen op locatie.

Contacteer ons telefonisch op het nummer 09 335 27 77 of mail naar [email protected] voor vrijblijvende informatie.