Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / nieuws  / Speciaal voor horecaliefhebbers: de #horecacomeback!

Speciaal voor horecaliefhebbers: de #horecacomeback!

Dat het bizarre tijden zijn. Mottig. Ellendig. Bevreemdend ook wel. Dé ideale broeihaard voor een prachtig en hartverwarmend initiatief, zo blijkt alweer! Een hele resem horecapartners stak namelijk de inventieve koppen bijeen om een manier te vinden om de horecasector te ondersteunen tijdens deze coronacrisis en #horecacomeback zag het levenslicht.

Het (naar onze bescheiden mening toch wel behoorlijk geniale) idee is dat de consument zijn favoriete restaurant, snackbar en/of café kan steunen door een waardebon aan te kopen. Op die manier help je een hard werkende zelfstandige (jouw favoriete horecazaak ontvangt de inkomsten van deze bon per direct) én heb je meteen iets om naar uit te kijken eens deze hele miserabele toestand achter de rug is, nl. een fijn restaurantbezoek.

WIN WIN. Want geef toe: we love our kot, maar trop is te veel, en wij bourgondische Belgen zijn er ondertussen wel weer bijna helemaal klaar voor om lekker uit te gaan 😉

De max! Waar vind ik meer informatie? 

Op de website van HorecaComeback vind je alles over het hoe/wat/waar van dit initiatief. Je kan jouw favoriete horecazaak bovendien makkelijk terugvinden via de zoekrobot.

Wil je graag ons restaurant Mub’art steunen in Gent?

Dat kan via deze link.

Alvast een welgemeende dankjewel vanuit de diepste krochten van ons ondernemershart ♥ We missen jullie gezellige drukte en geroezemoes en kunnen niet wachten om weer in onze keuken te duiken en jullie lievelingsgerechtjes op tafel te toveren. Nu is het nog even allen samen tegen Covid-19, maar we kijken er al naar uit jullie weer in ons restaurant terug te zien als het beest verslagen is!