Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / nieuws  / Stage in de marketing bij Bon Goesta? Ready to rock and roll with our team? Yes you can!
Bon Goesta-team

Stage in de marketing bij Bon Goesta? Ready to rock and roll with our team? Yes you can!

Ben jij nog op zoek naar een stageplek in de marketing van een horeca-onderneming in volle groei? Dan is dit wel misschien jouw kans!

Wat is Bon Goesta?

Bon Goesta is ontstaan vanuit de passie van drie zaakvoerders: Katrien Van der Plaetsen, Dieter Merckx en Bart Lippens. Het bedrijf bestaat uit verschillende vestigingen elk met hun eigen identiteit en specialisatie, nl. feestzaal Sint-Maurus-Hoeve, restaurant De Lieve Goeste, restaurant Mub’art en hun externe catering. De rode draad binnen Bon Goesta is kwaliteit, ambacht, lokale ingrediënten, korte keten, authentieke verhalen, persoonlijke samenwerking en vooral de klantentevredenheid in een familiale werkomgeving. Deze normen en waarden trekken we ook graag door naar onze eigen werkomgeving en zijn super belangrijk voor ons en het volledige team.

We zijn op zoek naar iemand met dezelfde passie en droom om het Bon Goesta-team te ondersteunen tijdens de events.

Enkele zaken opgesomd

  • Uitdenken, uitwerken en implementeren mailings per vestiging en koepel
  • Uitwerken en uitschrijven van content blogberichten voor de verschillende vestigingen (mee uitwerken van het nieuwe contentmarketingplan)
  • Marketingplan integreren in de verschillende locaties
  • Uitwerken events voor nieuwe samenwerkingen voor te stellen met bepaalde leveranciers: nl. concepten uitdenken, uitwerken, uitvoeren en realiseren van a tot z
  • Marketinggadgets: mogelijkheden bekijken die toepasbaar zijn
  • Maken van flyers, kaartjes, nieuwsbrieven, …
  • Foto’s en filmpjes events verwerken op social media, blog, website, YouTube, …
  • Uitdenken van nieuwe, creatieve marketingacties
  • Flow optimaliseren – meetbaarheid resultaten van het marketingbudget dat is geïnvesteerd

We bieden jou een stageplek waarin je heel veel zal bijleren en je nooit vervelen! Klinkt dit allemaal iets voor jou? Ben jij de persoon die we zoeken? Nog op zoek naar een stageplek?

Katrien Van der Plaetsen – [email protected] – 09 335 27 77 (maandag – vrijdag van 9u30 – 12u00 en 13u30 – 16u30)

Plaats tewerkstelling
Rapenburg 1 – 9930 Lievegem (nabij Gent)