Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / nieuws  / Today is a good day ♥

Today is a good day ♥

Good morning y’all! Wij zijn BLIJ! Wij zijn OPGELUCHT! En wij hebben er ZOOOO veel zin in!!

Of wat een klein beetje perspectief al niet met het humeur van een mens kan doen… 😉

Gisteren werd op de veiligheidsraad beslist dat we terug feesten mogen organiseren voor een onbeperkt aantal gasten! Het spreekt voor zich dat het niet de bedoeling kan zijn om iedereen voortaan op een hoopje te smijten, het is in ons aller belang om dit verstandig aan te pakken zodat we hopelijk in de nabije toekomst kunnen feesten als weleer.

Concreet werd beslist dat professioneel georganiseerde evenementen zoals recepties of trouwfeesten voortaan onderworpen zijn aan dezelfde regels als de horeca. Een kleine betweterige ‘DUH’ zou ons hier kunnen ontsnappen maar we zijn niet van het rancuneuze type 😉 Hieronder nog even de regeltjes voor diegenen onder jullie die door het bos de bomen niet meer zien:

  • Er is geen limiet aan het aantal deelnemers, zolang de locatie dat toestaat: er moeten tafels van max 10 personen kunnen gezet worden op minstens 1,5 m van elkaar.
  • Per tafel moet één contact worden doorgegeven (naam + telefoonnummer) voor eventuele contacttracing bij besmetting van één van de gasten.
  • Mondmaskers zijn verplicht bij het rondlopen en handen moeten ontsmet en regelmatig gewassen worden.
  • Dansen is nog steeds niet toegestaan.

Het beest is dus nog niet verslagen, daar moeten we allen gezamenlijk nog even onze schouders onder steken, maar op deze manier hebben wij alvast het gevoel dat het kan en zal lukken!