Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / nieuws  / Unieke incentivereis door Bon Goesta naar Italië!

Unieke incentivereis door Bon Goesta naar Italië!

Op incentivereis naar Venetië!

Italië heeft vele troeven. Naast het lekkere eten, de rijke cultuur en het goede weer, is het ook een land dat tot de verbeelding spreekt. De omgeving inspireert en brengt rust. Vanuit onze passie en voorliefde voor Italië was het dan ook vanzelfsprekend om onze eerste incentivereis te organiseren naar dit prachtig land.

Ondernemers die de tijd willen investeren om aan hun zaak te werken samen met gelijkgestemden. Ze zien het belang van nu en dan eens uit hun zaak te zijn om zo met een ander perspectief aan hun zaak te werken.

Het doel van deze incentivereis is een groep ondernemers nieuwe inzichten te verschaffen alsook ze een andere kijk te bieden op bestaande inzichten. De meerwaarde van een dergelijke reis is de perfecte combinatie van nadenken en rusten. De rust stimuleert de creativiteit. Plaats daarbij een groep gedreven ondernemers en je bekomt de perfecte mix om op een hoger niveau te ondernemen.

Begeleiding en organisatie door Bon Goesta

Katrien studeerde Beheer van Toerisme- en recreatiemanagement.  Na haar studies werkte ze als reisbegeleidster in Spanje en Egypte en organiseerde en begeleidde excursies en reizen in het buitenland met grote groepen.

Met die ervaring op zak en passie voor het organiseren richtten Katrien en Dieter in 2011 hun eigen cateringzaak op.

Over de jaren heen reisden Dieter en Katrien heel vaak naar Italië. Met die brok aan reiservaring, organisatie, tips en weetjes ontwikkelden Dieter en Katrien een uniek foodsharingconcept genaamd ‘Giro d’Italia’ … de ronde van Italië.

Giro d'Italia Italiaans foodsharing menu cateraar Gent Bon Goesta

Binnen dit foodsharingconcept komt onze passie voor Italië helemaal tot zijn recht!  Zo delen we onze eigen ervaringen uit Italië met jou en brengen we jou en jouw gasten in een ongebonden en losse sfeer samen.  Tijdens het menu delen we onze reistips, restaurants, verblijfsadressen, informatie over de gerechten of ingrediënten, anekdotes, wijnsuggesties, … met jou.

Het constant ontdekken van nieuwe gepassioneerde mensen met een verhaal, een uniek product, … brengt bij ons steeds nieuwe inspiratie.  Kortom, alles waarin onze passie schuilt en ons inspiratie geeft delen we graag met jou.

Enkele jaren verder zijnde is onze cateringzaak uitgegroeid tot een mooi bedrijf en zijn we klaar om de volgende stap te zetten.  Onze baseline “Proef. Beleef. Herinner” komt door het organiseren van de unieke incentivereizen voor ondernemers hierbij helemaal tot zijn recht.

Bon Goesta Dieter en Katrien catering vanuit ons hart - unieke authentieke verhalen

 Off we go!

Op zondag 31 maart 2019 vertrekken we samen met Jarno De Smet, Groeistrateeg, en een groep gedreven ondernemers naar Italië en ontdekken we tijdens één week alles wat Venetië en de omgeving te bieden heeft.

Tijdens de business coachingmomenten zal Jarno De Smet de groep ondernemers helpen met groeps- en individuele coaching om zo hun bedrijf verder te optimaliseren en maximaliseren.  Een perfecte afsluiting van het jaartraject dat hij aanging met deze groep!

Jarno De Smet Groeistrateeg Top Ondernemer

Ga mee op reis met ons!

Volg ons op Facebook of Instagram om te zien welke unieke adresjes we bezoeken!

 

 

#businesstrip #incentive #incentivereis #incentivetravel #incentiveplanner #incentivetravelplanner #incentivetour #travelstories #travel #traveling #travelitaly #businesscoaching #italy #venice #bongoesta #proefbeleeherinner