Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Events  / Van Eyckmenu en Van Eyck pop-up vanaf 1 februari 2020

Van Eyckmenu en Van Eyck pop-up vanaf 1 februari 2020

Van 1 februari 2020 tot en met 30 april 2020 vindt de grootste Van Eyck-tentoonstelling ooit plaats. Heel wat mensen lieten deze uitgelezen kans niet links liggen want als we heel eerlijk zijn dit is toch wel een ‘once upon a lifetime experience’. Nooit zal je zoveel meesterwerken van deze Vlaamse meester op één plaats kunnen bezichtigen.

Ook in restaurant Mub’art krijg je gedurende deze periode een menu volledig in thema van Van Eyck. Wil jij zien wat er op het menu staat? Klik dan hier.

Tijdens de periode van de tentoonstelling wordt er heel veel volk verwacht. Zijn jouw tickets al in de pocket maar je hebt nog niet gereserveerd? Als je het Van Eyckmenu niet wil missen, raden we jou aan om er snel bij te zijn.

Ook de mensen die niet reserveren, laten we niet in de kou staan. Buiten op het terras, in onze tuin, komt er een grote overdekte en verwarmde tent, onze POP-UP Van Eyck, waar jullie kunnen genieten van heel wat lekkere snacks en drinks. Echter, hier werken we niet op reservatie.

Wil je dus zeker zijn van jouw plaats in ons restaurant is reserveren de boodschap via [email protected] of 09 335 27 77.

Mis deze unieke kans zeker niet!