Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Events  / Bon Goesta verzorgt de catering op de opendeur van Steylaerts

Bon Goesta verzorgt de catering op de opendeur van Steylaerts

Steylaerts organiseert een opendeur in juni, daar zullen zij pronken met nieuwe badkamers, inloopdouches en de catering verzorgd door Bon Goesta natuurlijk!

Streven naar kwaliteit

Voor Steylaerts hebben we al verschillende keren de catering verzorgd. Altijd fijn om opnieuw gevraagd te worden, wetende dat het harde werk en liefde voor lekkere, verse en duurzame catering geapprecieerd wordt. Net als Bon Goesta streeft Steylaerts naar kwaliteit. Een opendeurdag is het ideale moment om producten, diensten, klanten,… in de verf te zetten en een gevoel uit te stralen die helemaal past bij jouw bedrijf.

Bon Goesta prikkelt de zintuigen

Op een opendeurdag heb je de mogelijkheid om de zintuigen te prikkelen en daarom kies je best voor een cateraar die helemaal past bij jouw verhaal en die het verhaal in kader van jouw opendeurdag begrijpt en kan versterken. Bon Goesta zorgt ervoor dat de smaakpapillen niet onberoerd blijven.

Welke meerwaarde biedt Bon Goesta?

Tijdens de opendeurdagen van Steylaerts in Temse en Lier ontvangen wij de bezoekers, gaan we rond met drankjes.,… Gedurende de maand juni genieten de klanten van de cupcakes en onze huisgemaakte notenmengeling. Ook de vertegenwoordigers vergeten we niet en zij kunnen hiervan genieten in de toonzaal of in hun bureau tijdens hun gesprek met de klant. Tussendoor ruimen we af en na het event laten we alles spic en span achter. Zo hoeven de vertegenwoordigers zich helemaal geen zorgen te maken! Alles wordt tot in de puntjes voorbereid!

Je organiseert binnenkort een beurs, opendeurdag,… En je bent op zoek naar een cateraar die een echte meerwaarde kan bieden aan jouw event? Wees er snel bij… Better be safe than sorry!

Contacteer ons telefonisch op het nummer 09 335 27 77 of mail naar [email protected] voor vrijblijvende informatie.

 

#opendeur #opendeurdag #cupcakes #notenmengeling #prosecco #bedrijfsevent #catering #bongoesta #proefbeleefherinner