Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Events  / Checklist voor jouw bedrijf voor jouw komende beursstand

Checklist voor jouw bedrijf voor jouw komende beursstand

Een goede catering op beurzen kan ervoor zorgen dat prospects klanten worden doordat jij als bedrijf net voor die extra attentie hebt gezorgd. Die ene zegt tegen de andere van ‘hey, daar moet je gaan!’ En zo kan het verhaaltje rondgaan en kan jouw bedrijf in een positief daglicht komen te staan, kortom er ontstaat een positieve buzz rond jouw merk/bedrijf. Iets wat elk bedrijf vooruit helpt, toch?

Enkele zaken die je je als bedrijf moet afvragen:

  •  Wat voorzie je het best van catering op jouw stand? Is het de bedoeling dat de mensen lang blijven of niet? Hierop kan de cateraar inspelen met eventueel hapjes, versnaperingen, gerechten,… Dit hangt ook af van hoeveel ruimte er beschikbaar is voor de catering.
  • Wat slaat aan en wat niet? Heb je als bedrijf eerder op een beurs gestaan? Sloeg bijvoorbeeld de mobiele koffiebar aan? Dan kan je dit succesrecept herhalen en zelfs uitbreiden!
  • Wat is het doel van jouw stand? Wil je nieuwe potentiële werknemers ontmoeten? Of wil je een nieuwe dienst/product voorstellen/lanceren? We denken graag creatief mee over het doel van jouw stand en hoe de catering hierop kan inspelen.
  • Is het de bedoeling dat iedereen iets krijgt of enkel via de verkoper die aan ons als cateraar dan iets vraagt om klaar te maken?
  • Welke plaats is er beschikbaar? Voor grote gerechten hebben we uiteraard meer plaats nodig om te werken en te presenteren. Hou er rekening mee dat standen duur zijn, soms is het beter om een compactere plaats te kiezen. Hierop kunnen we zeker inspelen met bijvoorbeeld de mobiele koffiebar met iets zoets bij, hiervoor hebben we niet veel plaats nodig.

Een goede communicatie is natuurlijk de sleutel van dit alles. Samen met het bedrijf kunnen we er zeker een unieke, leerrijke en authentieke ervaring van maken.

Wil je Bon Goesta graag in actie zien? Wil je dat de catering één is met het verhaal van jouw bedrijf en je wilt de boodschap van jouw verhaal versterkt zien?

Je hebt binnenkort een seminarie, opendeurdag, productvoorstelling, beursdeelname,…?

Contacteer ons telefonisch op het nummer 09 335 27 77 of mail naar [email protected] voor vrijblijvende informatie.