Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / nieuws  / Vandalisme in ons restaurant Mub’art
mub'art vandalisme

Vandalisme in ons restaurant Mub’art

Aan de vandalen die het nodig vonden om deze nacht ons terras overhoop te gooien:
We begrijpen dat dit een moeilijke periode is voor jullie, net als voor iedereen trouwens. We begrijpen dat jullie daardoor wat anger-issues hebben, en willen tonen aan de grote boze wereld dat jullie niet akkoord gaan met bepaalde zaken.
Wat we niet begrijpen is dat jullie dachten dat ons terras aan de bron lag van jullie problemen. Ons terras heeft in feite integendeel altijd al gediend als gezellig en gastvrij decor voor menig vreugdevol gebeuren.
Qua timing hadden jullie jullie woede-uitbarsting ook iets beter kunnen inplannen. We hadden sowieso al een redelijk mottig weekend na de verstrengde maatregelen van vrijdagavond. Enfin, gelukkig voor ons en de mensheid in het algemeen vertegenwoordigen jullie slechts een heel kleine minderheidsgroep.
Bij deze wensen we dan ook te focussen op onze lieve klanten en hun niet aflatende steun in deze moeilijke tijd. We kunnen jullie eventjes niet meer persoonlijk ontvangen, maar staan paraat om ons nu meer dan ooit vol overgave op onze take-away gerechtjes te storten. Al onze liefde en passie in onze afhaalmaaltijden… zet jullie maar al schrap ????
Until we meet again… ♥