Balance en al

Wij gaan jullie niet belerend wijzen op de gezondheidsvoordelen van een slaatje op tijd en stond, nope. Eerst en vooral zijn een zevental blaadjes veldsla verborgen onder een kwak mayonnaise technisch gezien ook een slaatje ;-).

We gaan jullie niet zeggen dat jullie rond deze tijd beter allen aan de slaatjes gaan zodat jullie zonder schuldgevoel kunnen schransen tijdens de feesten, nope ;-). Dat zou ten eerste compleet tegen onze eigen winkel zijn, uiteraard willen wij dat jullie nu ook al zoveel mogelijk schransen 🙂 Overigens is bewezen dat een evenwichtige levensstijl best werkt indien constant aangehouden, en dus niet enkel ter compensatie van overdaad. Dus, schransen is zeker toegestaan (of in feite zelfs aanbevolen) en gebeurt best op regelmatige basis!

Wat we wel gaan doen is jullie proberen overtuigen dat slaatjes niet alleen voor konijnen, yuppies of fitness-freaks zijn. Dat slaatjes als maaltijd op zich een heerlijk voldaan gevoel kunnen geven, en dus niet enkel als kleurrijke doch ietwat povere aanvulling op een lapje vlees of stukje vis moeten dienen. Of in duidelijke taal: ook een slaatje kan je schransen. Yesss!

Eens uitproberen? Bestel hier je overheerlijke herfstslaatje!

Happy schransing!