Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / nieuws  / Basketbalclub Amon Jeugd Gentson geniet van onze foodboxen
aperobox Bon Goesta

Basketbalclub Amon Jeugd Gentson geniet van onze foodboxen

???? Op zaterdag 17 april 2021 kijken we samen met “Basketbalclub Amon Jeugd Gentson” uit naar het moment dat we weer samen kunnen feesten.
In deze bizarre tijden zijn benefieten of bijeenkomsten met een club niet toegestaan … niets nieuws horen we jullie denken.
????‍♂️ Wat dan wel?
De creativiteit die Basketbalclub Amon Jeugd Gentson aan de dag legt en waar wij met Bon Goesta deel van mogen uitmaken ????????
Op zaterdag 17/4/21 heb je de kans om de heerlijke foodbox “Gentson Goesta Box” te bestellen bij deze fantastische Gentse basketbalclub ????????????????
Zo geniet je samen van heel wat lekkers en steun je deze fantastische basketbalclub. ???? ????
???? Met deze unieke “Gentson Goesta Menubox”, bieden we alvast de kans om dat uitgebreid te doen in je eigen familiebubbel. Onze chefs zorgen immers voor een uitgebreide aperobox, een heerlijk op te warmen hoofdgerecht én een fris dessert, al dan niet aangevuld met een lekkere fles prosecco én/of wijn. ????????
???? Dat alles tegen een zeer voordelige prijs van 75 euro voor 2 personen, 110 euro voor 3 personen (of 2 volwassen en 2 kinderen), aan te vullen met voordelige drankopties… ????
⛹️‍♀️⛹️ En dankzij de fijne samenwerking, gaat een deel van de opbrengst daarvan natuurlijk naar deze basketclub, waar je de boxen kan ophalen op 17 april. ????
???? Bestellen kan online via de webshop van Basketbalclub Amon Jeugd Gentson tot 12 april