Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / nieuws  / Butterfly Moments – Valentijnbox “Beleef de Liefde”
ButterflyMoments_logo

Butterfly Moments – Valentijnbox “Beleef de Liefde”

Scoor bij je lief met deze onvergetelijke Valentijn box.

Twee Oost-Vlaamse bedrijven zorgen samen voor een onvergetelijke Valentijn.

Valentijnbox “Beleef de Liefde”

Butterfly Moments box, in samenwerking met de chefs van Bon Goesta

 

Niet zomaar een food box voor Valentijn

Zeg niet zomaar food box tegen deze unieke liefdesbox van Butterfly Moments. De box bevat een heerlijk ready to eat 3-gangen menu, en bij elke gang een aangepaste beleving van Butterfly Moments.  Niet alleen je zintuigen, maar ook je gedachten worden geprikkeld zodat deze Valentijn onvergetelijk wordt.

 

Diepe conversaties en blinddoeken

Het start al direct spannend waarbij jullie geblinddoekt elkaars favoriete Valentijn outfit aantrekken. De aperitiefhapjes nemen je mee van lokale specialiteiten over zuiderse tapas, langs een selectie van ‘waarheid of durf’ kaarten.

Tijdens het hoofgerecht ga je de strijd aan en ontdek je wie de ander het beste kent. Het dessert is een klassieke sweet Valentijn, met penseelstreken chocola waarmee je al je creativiteit op elkaar kan uitwerken en het diner afsluiten. Of juist niet.

 

Een samenwerking tussen ‘Butterfly Moments’ en ‘Bon Goesta’.

An De May van Butterfly Moments  en het koppel Dieter Merckx en Katrien Van der Plaetsen van Bon Goesta sloegen de handen in mekaar om deze Valentijn onvergetelijk te maken. En daar slagen ze zeker in met deze combi food-experience box.

 

Butterfly Moments organiseert bijzondere en unieke activiteiten voor koppels, maar zorgt met liefdevolle boxen ook thuis voor vlinders.

Met plezier en ‘goesting’ serveert Bon Goesta u in feestzaal Sint-Maurus-Hoeve, restaurant Mub’art, via hun take-away of als cateraar op locatie de heerlijkste gerechten. Het creëren van unieke momenten is wat de zaakvoerders Dieter Merckx, Katrien Van der Plaetsen en Bart Lippens drijft. De link met Butterfly Moments was dus snel gelegd.

 

Waar en vanaf wanneer te vinden?

Deze Valentijn box kan online besteld worden op https://www.feestzaalsintmaurushoeve.be/butterflymoments/

 

Meer informatie

Vragen of interesse in een interview met de mensen achter deze box? Contacteer hen op 0494/56.02.01 (An) of 0485 57 92 92 (Katrien).