Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Take-away - Delivery  / De alpenwei op je bord
take-away tartiflette Bon Goesta

De alpenwei op je bord

Het ziet er voorlopig niet naar uit dat we in de kerstvakantie op wintersport zullen mogen vertrekken. Velen onder jullie kijken er ongetwijfeld naar uit weer onbezorgd van die besneeuwde bergtoppen te kunnen zoeven, om na een dag vol pistepret de bevroren vinger- en teentopjes weer tot leven te wekken door middel van een schnapske of emmertje glühwein in den après-ski ???? Haaaaaa… ⛷️????????️☃️????️????

Wij kunnen dan wel geen bergketens toveren of sneeuwstormen aanroepen, maar er is IETS dat we wel voor jullie kunnen doen om toch dat skivakantiegevoel wat op te roepen… wij maken deze week tartiflette voor jullie! Een typisch winters boerengerecht uit de Franse Haute Savoie en dé wintersportkost bij uitstek! You’re welcome ???? ????????

De naam ’tartiflette’ doet een vederlicht gerechtje vermoeden maar niets is minder waar. Deze maaltijd gemaakt van spek, reblochonkaas en aardappeltjes is behoorlijk stevig en voorziet je van genoeg energie om die koude, donkere dagen met verve te doorstaan. Tartiflette is dan ook gezelligheid in food-vorm en maakt je instant happy met haar rijke, romige smaak! ????

Try it out! Bestel nu je tartiflette in onze take-away!