Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Events  / Bon Goesta dé partner op jullie huwelijksfeest

Bon Goesta dé partner op jullie huwelijksfeest

Jullie gaan binnenkort trouwen en zijn op zoek naar een cateraar of feestzaal voor de mooiste dag van jullie leven? Waarom voor Bon Goesta kiezen?

Liefde voor catering en voor elkaar

Trouwen; in het woord zit ’trouw’, bij Bon Goesta blijven we op elk feest trouw aan onze roots. We proberen aan elk feest iets unieks te maken. Dit niet alleen aan de hand van lekkere, ambachtelijke, duurzame gerechten maar ook door met de inkleding volledig in te spelen op jullie wensen en behoeften. Wij zorgen voor heel veel liefde voor de catering en alles wat erbij hoort, jullie zorgen voor de liefde voor elkaar, deal?

Jullie unieke keuze

Elke persoon is uniek en elk getrouwd koppel is dat ook. Wij denken graag met jullie mee aan hoe we het huwelijksfeest zo uniek en zo ‘perfect’ mogelijk kunnen maken. Jullie willen een trendy huwelijksfeest of een landelijk huwelijksfeest of nog iets helemaal anders. Ook voor de catering hebben we een heel uitgebreid aanbod. Een huwelijksfeest met een uitgebreide receptie, walking dinner of seating dinner, antipastibuffet,… Of gewoon lekker informeel met onze frietbakfiets, streetfoodgerechten, foodsharingmenu,…

Pietje precisie

Welke keuzes jullie ook maken of voor welk concept jullie ook gaan, alles wordt tot in de puntjes voorbereid. Leading lady Katrien is een pietje precies en een echte fan van huwelijksfeesten, zij regelt met haar team de zaken niet voor 100% maar voor 200%. Van verlichting, servies, bloemen, … tot de uiteindelijke catering. Geen verplichtingen binnen Bon Goesta … echter … wij verplichten jullie tot één ding die dag: genieten. Genieten van jullie dag en dit stressvrij en zonder zorgen.

Willen jullie weten hoe wij van jullie huwelijksfeest ‘one in a million’ kunnen maken? Duidelijke communicatie is de boodschap! Zoals het spreekwoord zegt: ’trouwen is geen eenmanswerk.’

Contacteer ons telefonisch op het nummer 09 335 27 77 of mail naar [email protected] voor vrijblijvende informatie.