Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Events  / Dé locatie voor jouw landelijk huwelijksfeest

Dé locatie voor jouw landelijk huwelijksfeest

Jullie gaan trouwen?  Dan kunnen wij jullie alleen maar aanraden om deze checklist te checken!  Jullie kunnen ook genieten van onze terugblik. Daarin kunnen jullie lezen dat juli en september de populairste maanden zijn om te trouwen. Dat wil zeggen dat Bon Goesta nog een drukke periode voor de boeg heeft en nog volop kan genieten van heel wat huwelijksfeesten.

Altijd al gedroomd van een landelijk huwelijksfeest? Jullie zijn nog steeds op zoek naar een geschikte locatie? Graag stellen wij jullie voor … onze eigen charmante feestzaal in landelijke stijl, de Sint-Maurus-Hoeve in Beke. Het is een heel charmante hoeve met een prachtige crypte,  grote schuur op het gelijkvloers, grote tuin,… Kortom alles erop en eraan! Deze locatie én heerlijke gerechten van Bon Goesta maken het perfecte decor voor uw landelijk huwelijksfeest. Benieuwd naar enkele sfeerbeelden? U vraagt, wij draaien!

Ben je nog op zoek naar de perfecte locatie voor een landelijk huwelijksfeest? Lees zeker meer op de website voor tarieven en nog meer sfeerbeelden!

Zoeken jullie een locatie die perfect in het plaatje past? En volledig kan inspelen op jullie wensen en behoeften?

Contacteer ons telefonisch op het nummer 09 335 27 77 of mail naar [email protected] voor vrijblijvende informatie.