Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Events  / Ontdek hier de zomertrends van 2019 voor een tof event

Ontdek hier de zomertrends van 2019 voor een tof event

Hét moment voor een bedrijfsevent is voor het zomerverlof!

Nog twee dagen en het is juni. Het is nog geen zomer maar we komen dichterbij. Nog exact 23 dagen! Je wilt een event organiseren om de zomer goed in te zetten? We zijn namelijk al halfweg 2019 en de werkende mensen beginnen stilaan te hunkeren naar die zomerreis. Juni is dus hét ideale moment om even informeel samen te komen met de medewerkers van jouw bedrijf.

De trends voor jouw zomerevent met de juiste catering

Fluo wordt één van de fashion zomertrends van 2019! Wat heeft dit te maken voor het organiseren van mijn event, hoor ik jou hardop denken. Waarom draag je fluo in het verkeer? Je wilt gezien worden natuurlijk! Laat dit nu net de reden zijn waarom je een event organiseert, je wilt opvallen. Je wilt dat andere bedrijven jaloers zijn op jouw kleurrijk event en dit niet alleen qua meubilair, versiering en de verlichting maar ook de prachtige kleuren die Bon Goesta op de borden kan toveren van de gasten. Durf dus uitpakken met gewaagde kleuren!

Voorlopig blijven we nog even in de modewereld! Laat jezelf nooit beperken waar je je inspiratie haalt, gekke ideeën spuien, is namelijk één van de specialiteiten van het Bon Goesta-team en die ideeën komen van overal! De lente- zomerjurk van 2019 is de prairiejurk. Altijd al een event willen organiseren in een heel landelijke stijl? In een gerestaureerde boerderij bijvoorbeeld? Je wilt dat de catering van hetzelfde niveau is als de prachtige locatie? Je wilt ook landelijk eten voorgeschoteld krijgen? Dan ben je bij Bon Goesta aan het juiste adres.

Reistrend 2019 … groener en authentieker

Mensen gaan graag op reis om even los te komen van de dagelijkse sleur. Een van de reistrends voor 2019 is dat mensen groener en authentieker op reis willen gaan. We willen meer lokaal eten en onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden.

Een event met een catering die rekening houdt met veganisten, vegetariërs,… met lokale en ambachtelijke gerechten? En alles wordt bereid op een verantwoorde manier? Dat is spek naar de bek van Bon Goesta.

Organiseer hét zomerevent met jouw bedrijf …

Je hebt van al dat lezen heel veel zin gekregen om hét zomerevent te organiseren om de zomer die komt goed in te zetten? Je zoekt naar een cateraar die zich moeiteloos kan aanpassen aan elke stijl van elk soort event en die zelf met leuke en interessante ideeën voor de boeg komt?  Dan heb je ongetwijfeld veel goesting om ons te contacteren!

 

Contacteer ons telefonisch op het nummer 09 335 27 77 of mail naar [email protected] voor vrijblijvende informatie.

 

#trends #food #zomertrends #trends2019 #zomerevent #events #cateraar #catering #gent #bongoesta #proefbeleefherinner