Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / nieuws  / Collalto en Bon Goesta… a perfect match

Collalto en Bon Goesta… a perfect match

Heerlijke prosecco uit Italië

Azienda Agricola Conte Collalto is een modern wijnhuis gelegen in de regio Veneto in het noorden van Italië en heeft ongeveer 120 hectare wijngaarden.

Met veel passie en respect voor traditie maakt de familie Collalto reeds meer dan 1000 jaar wijn en zijn een gevestigde waarde in de regio Treviso. Een prachtige streek waar de natuur één geworden is met de inwoners. Een lange geschiedenis vol liefde voor elkaar en voor het land waar ze de wijn verbouwen, een geschiedenis waar wij alleen maar ontzag voor kunnen hebben.

Prosecco van Collalto

Prosecco Superiore DOCG is een beschermde herkomstbenaming en binnen deze appellatie (beschermde herkomstbenaming) wordt Collalto beschouwd als één van de referenties. De Prosecco-druif  (officieel Glera) wordt verbouwd in en rond twee dorpjes, nl. Valdobbiadene en Conegliano. Deze schuimwijn is een leuk alternatief voor de cava en de crémants van deze tijd.

Collalto en Bon Goesta: liefde voor elkaar

Het moderne wijnhuis Collalto en Bon Goesta hebben vooral één ding met elkaar gemeen en dat is de liefde en de passie voor al wat lekkers en kwaliteitsvol is. Liefde en toewijding voor het echte, het authentieke, het oorspronkelijke. Een verlangen naar harmonie die we vertalen in alles wat we goed willen doen.

Rode mobiele proseccobar – Ape Piaggio

Met hetzelfde verlangen brengen we dit verhaal graag naar jou met onze rode mobiele proseccobar. We hebben niet toevallig gekozen voor de kleur van de liefde ????. Bij onze Ape Piaggio kan je genieten van het beste wat het wijnhuis Collalto te bieden heeft. Wil je de opbouw van het uniek concept tot uiteindelijk resultaat met je eigen ogen zien? Dat kan! Klik hier.

Heb jij ook heel veel zin gekregen in een ontvangst of event met deze fantastische eyecatcher? Of heb je een event, trouw in het verschiet?

Contacteer ons telefonisch op het nummer 09 335 27 77 of mail naar [email protected] voor vrijblijvende informatie.

 

 

#wijn #tasting #vino #contecollalto #veneto #italië #prosecco #wijnhuis #wittewijn #rodewijn #italiaans #events #catering #cateraar #gent #bongoesta #proefbeleefherinner