Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Events  / De ’totaal’ in totaalbeleving op jouw event

De ’totaal’ in totaalbeleving op jouw event

Bij Bon Goesta streven we tijdens onze events naar een totaalbeleving en de ’totaal’ in de totaalbeleving nemen we dan ook heel letterlijk. We doen niet alleen aan catering maar alles daarrond verzorgen we ook. Denk maar aan decoratie als bloemen, kleuraccenten,…

Decoratie met het puntje op de i

Decoratie maakt deel uit van de beleving en daarom moet deze dan ook piekfijn in orde zijn! Op opendeurdagen bieden we bijvoorbeeld ook themagerichte cupcakes aan die we in een papiertje kunnen steken met dezelfde kleur als de huisstijl van het bedrijf. Ook kunnen we het logo bovenop de cupcakes zetten. Bij het concept ‘grootmoeders keuken’ serveren we alles zoals de grootmoeder dat deed en dit met oma’s servies, in potten, borden met bloemetjes,… Dit alles zorgt ervoor dat de beleving niet ‘onderbroken’ wordt en er één verhaal is. Dat is bij onze huwelijksfeesten niet anders.

Zo verzamelen we gedurende het jaar steeds unieke decoratie-items om te gebruiken tijdens onze vele huwelijksfeesten.  Zo zijn er bruidjes die 2 jaar op voorhand hun trouwfeest vastleggen en een heel moodboard maken op Pinterest. Dit overlopen ze dan samen met leading lady Katrien. Zo’n moodboard geven ons als cateraar en/of zaakvoerder in onze feestzaal Sint-Maurus-Hoeve een perfect idee van de invulling en stijl die het koppel graag wenst voor het grote feest. Bij Bon Goesta spelen we hier graag zo goed mogelijk op in. Het is natuurlijk de bedoeling dat het de mooiste dag uit jullie leven is. Daarom gaan we graag met jullie mee op zoek naar leuke items om te gebruiken in onze decoratie.

Door de vele huwelijksfeesten is ons vast aanbod aan unieke decoratie-items over de jaren heen enorm uitgebreid en hebben we dus heel veel verschillende stijlen en kleuraccenten.

Jullie willen een groots en uniek huwelijksfeest organiseren en jullie willen weten wat de mogelijkheden zijn qua catering of in onze Sint-Maurus-Hoeve in Lievegem?

Contacteer ons telefonisch op het nummer 09 335 27 77 of mail naar [email protected] voor vrijblijvende informatie.