Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Events  / Eten in (de juiste) stijl

Eten in (de juiste) stijl

We bouwen verder op de stijl en het thema van jouw event en de invulling hiervan. Niet alleen de inrichting en het meubilair in de passende stijl van het event is heel belangrijk maar ook het eten is van belang. Alles moet tot in de puntjes uitgewerkt zijn om je helemaal onder te dompelen in de totaalbeleving, zowel naast als op jouw bord. Een futuristisch event met een catering die gerechten van grootmoeders keuken serveert, dat botst toch een beetje en de mensen zouden zich vragen stellen. Omarm het thema van het event en speel er dus volledig op in.

Nostalgie en melancholie

Wil je een rustiek event waarbij jeugdherinneringen en melancholie naar het lekkere eten van de oma centraal staan? Dan is het concept van grootmoeders keuken misschien wel iets voor jou. Het is een totaalbeleving: porseleinen borden met bloemetjes en gouden randen, bijpassende glazen en bestek, een oude platenspeler die staat te spelen met de typische ‘krakerige’ klank. Grootmoeders keuken was nog nooit zo levendig.  Stel je dan ook nog even voor dat er obers rondlopen met de bretellen en das van vroeger, er vintage decoratie in de zaal staat, …. Je houdt van een landelijke stijl en je wilt graag zo iets organiseren dan is grootmoeders keuken dé keuze.

Kijk ook naar het filmpje op YouTube en de foto’s op Facebook!

Hip en los

Het mag allemaal een beetje ‘sexier’, een beetje sneller en een beetje hipper? Dan is het street food-concept wellicht helemaal jouw ding. Homemade burgers, rode curry met rijst en groenten, broodje met porchetta en champignons, … We hebben het allemaal. Wil je het nog unieker? Onze foodtrucks maken het plaatje volledig af. Je organiseert een event in een industrieel pand met een stoer en strak karakter? Foodtrucks vervolledigen de volledige ‘experience’.

 

Op wereldreis

Je bent een wereldreiziger en je wilt het eten beleven net als je reizen: ontdekkend. Gerechten van andere culturen schrikken je niet af? Ook voor jou hebben we heel wat in petto. Mexicaanse taco’s, lomo saltado uit Peru, een heerlijke Jordaanse tajine, Ghua Bao Bun uit Taiwan… en nog zoveel meer. Bij ons verleg je grenzen en ontdek je nieuwe smaken en gerechten.

 

La dolce vita

Je bent helemaal zot van Italiaans eten, je kan maar niet genoeg krijgen van alle verschillende soorten pasta’s, pizza, caprese, vitello tonnato, …. of je houdt van foodsharen?  Vanuit onze voorliefde voor Italië houdt de Italiaanse keuken weinig geheimen voor ons in.

Ken je ons concept Giro d’Italia al? Ons foodsharingmenu “Giro d’Italia” is een culinaire rondreis door het Zuiderse land waarbij we heerlijke seizoensgebonden gerechten serveren. Het is een foodsharingsconcept waarbij jullie als tafelgenoten de kommen en schalen doorgeven en elkaar bedienen. Dit concept zorgt voor een typische Italiaanse, losse en ongebonden sfeer waarbij de pure smaken van de Italiaanse keuken primeren.  Met het inscannen van de QR-code kom je op een aparte pagina uit op onze website die speciaal voor jouw event werd gemaakt.  Op deze pagina lees je leuke reistips, krijg je informatie over de ingrediënten van de gerechten die op het menu staan, ontdek je leuke culturele adressen of zelfs verblijfsadressen … allemaal op basis van eigen reiservaringen van zaakvoerders Dieter en Katrien.  Kortom, een volledig doorleefd Italiaans cateringconcept!

 

Ons Vlaanderenland

Je bent toch meer voor de Belgische keuken en je bent van mening dat er niets beter bestaat dan verse, artisanale frieten? Dan toveren wij met onze frietbakfiets een glimlach op jouw gezicht. Een lekker pakje friet met vol-au vent, stoverij van varkenswangetjes, balletjes in tomatensaus, fishsticks, … pure ambacht … alles huisgemaakt.  Het zal je zeker smaken!

 

… en zoveel meer

Heb je zelf een gek idee voor een event/concept? We pikken hier graag op in en samen zorgen we voor een unieke experience. Van meubilair, verlichting, schermen tot het eten op jouw bord, we zorgen voor een compleet verhaal.

Proef. Beleef. Herinner.

Contacteer ons telefonisch op het nummer 09 335 27 77 of mail naar [email protected] voor vrijblijvende informatie.

 

#foodinspiration #cateringevents #grootmoederskeuken #foodtrucks #mediterraans #italiaansekeuken #oostersekeuken #catering #bongoesta #proefbeleefherinnner